Vlado 333 Vloženo 22. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2015 Zdravím vás. Chystám sa kúpiť Škodu Superb II, rok výroby 2013. Motor by mal byť 2.0 TDI 103 KW. Trochu mňa ale zarazil nápis TDI na kufrových dverách, kde písmená DI sú zelenej farby. Na Superboch s 2.0 TDI motorom s výkonom 103 KW je väčšinou v tom nápise TDI len červené I. Neviete čo je to za verzia ? Vlado Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 22. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2015 http://autozurnal.ta3.com/skoda-yeti-2-0-tdi-greentec-green-tec-neplni-slub Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlado 333 Vloženo 22. Listopad 2015 Autor Sdílet Vloženo 22. Listopad 2015 Takže podľa toho článku to nemá nejaký zásadný vplyv na spotrebu a na výkon motoru. Spotrebu neriešim. Išlo by len o to, aby to nebolo výkonovo nejako " priškrtené " . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AR1 Vloženo 23. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2015 Sorry za OT, ale to zase z MB zhovadilost. Teď při posledním tankování jsme si spočítal spotřebu podle litrů a kilometrů a vyšlo mi 6,22 (s automatem). V testu jim vyšlo 6,1, hlavně že udělá Škodovka šaškárnu o ekologii. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 23. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2015 No to je fakt OT ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ďurih Vloženo 23. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2015 Kde si to nafotil? Mám stejnou barvu a zelené DI. Já si to tam dal jen protože to mám čiplé s rozumem asi 120 kW. Jedno zelené je ekonomické - menší spotřeba a druhé je ekologické - méně spalin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 23. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2015 Fotka je z autobazar.eu ...je to tam vidieť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ďurih Vloženo 23. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2015 Jojo, už jsem se na něj díval... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlado 333 Vloženo 23. Listopad 2015 Autor Sdílet Vloženo 23. Listopad 2015 Takže nemusím mať z toho nejaké obavy ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.