triperko Vloženo 22. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2015 Tak jsem dodělal Virtual Pedal do Superba II a musím konstatovat, že pokud má člověk plné ruce, tak je to bomba... Stačí krátké kopnutí pod nárazník a víko se otevírá... Lze dodělat do Sup II a Oct III s KESSY a el. víkem kufru... https://youtu.be/2n22yyK7fo8 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 22. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2015 Co je treba koupit a jak je slozita montaz? Urcite to bude nekoho zajimat :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 22. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2015 I zde platí, že správná volba je výlet do Strakonic nebo navštívit tento pražský servis: http://www.autoelektrika-preslicka.cz/autoelektrika-preslicka-kontakt-index.php kontakt: Karel Jasanský Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 23. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2015 Ferdo TOP práce, musím říct. můžeš prozradit finanční náročnost? Šlo by to i mě na sedanu/liftu? nebo jen kombi. Kessy a El. odskok kufru mám Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 23. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2015 Otevření určitě ano, ale zavření ne...zbytek pošlu přes soukromou zprávu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dominikg Vloženo 23. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2015 Tak to já se přidám taky mám o to zájem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 23. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2015 Otevření určitě ano, ale zavření ne...zbytek pošlu přes soukromou zprávu. zavření mě netrápí, jen otevřít potřebuju kolikrát a musím vše pokládat na zem. Ne že by mi to vadilo, ale je to super fíčurka :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
postilion1 Vloženo 1. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2015 Ahoj, já bych měl taky zájem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kazimir80 Vloženo 2. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2015 ....předpokládám, že s obyč pružinami to nepůjde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
triperko Vloženo 2. Prosinec 2015 Autor Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2015 Pokud máš pera na vzpěrách a víko se ti po zmáčknutí tlačítka na DO samo opravdu otevře, tak to bude chodit taky... ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.