triperko Posted November 22, 2015 Share Posted November 22, 2015 Tak jsem dodělal Virtual Pedal do Superba II a musím konstatovat, že pokud má člověk plné ruce, tak je to bomba... Stačí krátké kopnutí pod nárazník a víko se otevírá... Lze dodělat do Sup II a Oct III s KESSY a el. víkem kufru... https://youtu.be/2n22yyK7fo8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
michal2009 Posted November 22, 2015 Share Posted November 22, 2015 Co je treba koupit a jak je slozita montaz? Urcite to bude nekoho zajimat :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ferda25 Posted November 22, 2015 Share Posted November 22, 2015 I zde platí, že správná volba je výlet do Strakonic nebo navštívit tento pražský servis: http://www.autoelektrika-preslicka.cz/autoelektrika-preslicka-kontakt-index.php kontakt: Karel Jasanský Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
michal2009 Posted November 23, 2015 Share Posted November 23, 2015 Ferdo TOP práce, musím říct. můžeš prozradit finanční náročnost? Šlo by to i mě na sedanu/liftu? nebo jen kombi. Kessy a El. odskok kufru mám Dík Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ferda25 Posted November 23, 2015 Share Posted November 23, 2015 Otevření určitě ano, ale zavření ne...zbytek pošlu přes soukromou zprávu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dominikg Posted November 23, 2015 Share Posted November 23, 2015 Tak to já se přidám taky mám o to zájem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
michal2009 Posted November 23, 2015 Share Posted November 23, 2015 Otevření určitě ano, ale zavření ne...zbytek pošlu přes soukromou zprávu. zavření mě netrápí, jen otevřít potřebuju kolikrát a musím vše pokládat na zem. Ne že by mi to vadilo, ale je to super fíčurka :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
postilion1 Posted December 1, 2015 Share Posted December 1, 2015 Ahoj, já bych měl taky zájem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kazimir80 Posted December 2, 2015 Share Posted December 2, 2015 ....předpokládám, že s obyč pružinami to nepůjde Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
triperko Posted December 2, 2015 Author Share Posted December 2, 2015 Pokud máš pera na vzpěrách a víko se ti po zmáčknutí tlačítka na DO samo opravdu otevře, tak to bude chodit taky... ;-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts