Publikováno Listopad 23, 20159 r Zdravím pánové, teď co se ochladilo pozoruji divné vrzání při řazení rychlostí. Už jsem promazal WD-čkem i vazelínou kloubový mechanizmus co je pod koženou manžetou řadičky, ale vrže to pořád. Nesetkali jste se s tím někdo?? Co s tím?
Listopad 23, 20159 r Ahoj, já už s tím bojuju celkem dlouho,zkoušel jsem mazat WD, vazelínou pak speciální řídkou a tuhou taky ale bez výsledku,nejvíc to vrže když z neutrálu hýbu do stran a za jízdy to nejvíc dělá když řaddím z pětky na šestku rozdělal jsem i středový tunel a namazal i táhla řazení a bez úspěchu. Ale nedělá to vždycky někdy je úplné tichoučko a jindy mazec tak už jsem to vzdal...
Listopad 23, 20159 r Autor No přesně to stejné vrzání dělá i mně (z neutrálu do stran) je to jako v trabantu.. V létě to ještě nedělalo až teď co se ochladilo. Vše jsem promazal a teď mám podezření jestli to nevrže nahoře hlavice, ale nevím jetli se tam dá něco utáhnout nebo namazat.
Listopad 23, 20159 r Hlavice to určitě není aspoň u mě ,sundal jsem ji namazal tyčku a dal novou sponu a pořádně ji stáhnul jediné plus bylo,že hlavice už se tolik nepohybuje na té tyči řazení. Každopádně je to hnusný zvuk a na ty já jsem přímo vysazený.
Listopad 23, 20159 r Autor Mně se ta hlavice trochu do stran mele. Zkusím to rozdělat a promazat jestli se to zlepší..... Taky jsem alergický na takovéto podivné zvuky, když někde něco skřípe, klepe nebo vrže...
Listopad 24, 20159 r Autor Asi se na to dostanu až o víkendu - jdu do té hlavice, je tam nějaký šroub, který se utáhne nebo jakým způsobem vymezit vůli?
Listopad 26, 20159 r Žádný šroub na hlavici není je tam jen stahovací spona pokud to chceš mít co nejlepší tak určitě novou sponu a kleště na ty spony a stáhneš tu sponu tak,že s hlavicí nehneš
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.