Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Marně se pokouším sehnat někde nějaký popis/návod/manuál jak demontovat zadní světla a teď myslím ten trojúhelníček co je na pátých dveřích. Našel jsem na tapecu z vnitřní strany tři otvory  a v nich jsou hluboko 3 Torx šrouby => asi to drží tu lampu, ale ty dirky jsou malé a bude na to třeba tenký šroubovák => jaká je to velikost toho Torxu pokud mám pravdu, že to tyto tři šrouby drží ... a nebo je třeba oddělat tapec?

Dík za jakákoli infa.

Vloženo

Hmm dik, neni z toho uplne vse videt, ale hlavne jsem zjistil to co jsem si myslel a to ze v prave svitilne opravdu neni mlhovka => chces-li dokodovat druhou mlhovku musis nekde koupit zadni svitilnu pro levostranne rizeni :(

Vloženo (editace)

:kol-32:

Demontáž –  Demontovat spodní panel víka zavazadlového prostoru       –  Vyšroubovat šrouby-1-. –  Svítilnu -2- vyklopit a vyjmout. –  Odpojit svorkovnici -3-.

post-62595-0-66559700-1448899020_thumb.p

Editováno: , autor: libero
Vloženo

A ten spodní panel je jen zacvaknutý a nebo má také šroubové spoje?

Potřebuji/nepotřebuji ...prostě mám rád souměrné věci a podle mě do této třídy by to mělo být samozřejmostí, ale každému se líbí něco jiného ;)

Mlhovky sem tam použiju, ale rozhodně ne v kolonách či městech, když za mnou někdo stojí, ale to je trochu OT ;)

• Líbí se mi 1
  • Pozitivní 1
Vloženo

sorry Bladík ...

pre Martina 

Vypnout zapalování a všechny elektrické spotřebiče. –  Demontovat přední nárazník       –  Vyšroubovat šrouby -šipky-. –  Světlomet -1- směrem dopředu opatrně vysunout, přitom odpojit svorkovni

post-62595-0-96213500-1448901524_thumb.p

Vloženo

A ten spodní panel je jen zacvaknutý a nebo má také šroubové spoje?

Demontáž –  Demontovat částečně horní panel  –  Demontovat šroub - 1 - a sejmout přitahovací madlo - 2 - . –  Postupně vycvakat výplň z příchytek. –  Výplň - 3 - vyjmout z víka zavazadlového prostoru - 7 - . –  Nýtovací matice - 6 - . –  Nosič přitahovacího madla - 5 - .

post-62595-0-73992100-1448901731_thumb.p

Vloženo

a k čemu potřebuješ 2 mlhovky? nikdy ji ani nepoužívám, ledky na dnešních koncernovych aut svítí dooost hodně.

Nemontuj se příště do diskusí, ke kterým nemáš nic konstruktivního! Zadání tématu je snad jasné.

Vloženo (editace)

Moc diky za navody asi to zkusim o vikendu testnout, jestli tedy tam ty mlhovky sou nebo ne ;) ...ale spise je jasne ze ne :(

Editováno: , autor: Bladik

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...