Publikováno Listopad 30, 20159 r Marně se pokouším sehnat někde nějaký popis/návod/manuál jak demontovat zadní světla a teď myslím ten trojúhelníček co je na pátých dveřích. Našel jsem na tapecu z vnitřní strany tři otvory a v nich jsou hluboko 3 Torx šrouby => asi to drží tu lampu, ale ty dirky jsou malé a bude na to třeba tenký šroubovák => jaká je to velikost toho Torxu pokud mám pravdu, že to tyto tři šrouby drží ... a nebo je třeba oddělat tapec? Dík za jakákoli infa.
Listopad 30, 20159 r Autor Hmm dik, neni z toho uplne vse videt, ale hlavne jsem zjistil to co jsem si myslel a to ze v prave svitilne opravdu neni mlhovka => chces-li dokodovat druhou mlhovku musis nekde koupit zadni svitilnu pro levostranne rizeni
Listopad 30, 20159 r a k čemu potřebuješ 2 mlhovky? nikdy ji ani nepoužívám, ledky na dnešních koncernovych aut svítí dooost hodně.
Listopad 30, 20159 r Demontáž – Demontovat spodní panel víka zavazadlového prostoru – Vyšroubovat šrouby-1-. – Svítilnu -2- vyklopit a vyjmout. – Odpojit svorkovnici -3-. Upraveno Listopad 30, 20159 r od libero
Listopad 30, 20159 r Autor A ten spodní panel je jen zacvaknutý a nebo má také šroubové spoje? Potřebuji/nepotřebuji ...prostě mám rád souměrné věci a podle mě do této třídy by to mělo být samozřejmostí, ale každému se líbí něco jiného Mlhovky sem tam použiju, ale rozhodně ne v kolonách či městech, když za mnou někdo stojí, ale to je trochu OT
Listopad 30, 20159 r jo, ta nesouměrnost mě taky štve takhle člověk neví, jestli se neblíží k motorce :-)
Listopad 30, 20159 r sorry Bladík ... pre Martina Vypnout zapalování a všechny elektrické spotřebiče. – Demontovat přední nárazník – Vyšroubovat šrouby -šipky-. – Světlomet -1- směrem dopředu opatrně vysunout, přitom odpojit svorkovni
Listopad 30, 20159 r A ten spodní panel je jen zacvaknutý a nebo má také šroubové spoje? Demontáž – Demontovat částečně horní panel – Demontovat šroub - 1 - a sejmout přitahovací madlo - 2 - . – Postupně vycvakat výplň z příchytek. – Výplň - 3 - vyjmout z víka zavazadlového prostoru - 7 - . – Nýtovací matice - 6 - . – Nosič přitahovacího madla - 5 - .
Listopad 30, 20159 r a k čemu potřebuješ 2 mlhovky? nikdy ji ani nepoužívám, ledky na dnešních koncernovych aut svítí dooost hodně. Nemontuj se příště do diskusí, ke kterým nemáš nic konstruktivního! Zadání tématu je snad jasné.
Listopad 30, 20159 r Autor Moc diky za navody asi to zkusim o vikendu testnout, jestli tedy tam ty mlhovky sou nebo ne ...ale spise je jasne ze ne Upraveno Prosinec 1, 20159 r od Bladik
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.