Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Marně se pokouším sehnat někde nějaký popis/návod/manuál jak demontovat zadní světla a teď myslím ten trojúhelníček co je na pátých dveřích. Našel jsem na tapecu z vnitřní strany tři otvory  a v nich jsou hluboko 3 Torx šrouby => asi to drží tu lampu, ale ty dirky jsou malé a bude na to třeba tenký šroubovák => jaká je to velikost toho Torxu pokud mám pravdu, že to tyto tři šrouby drží ... a nebo je třeba oddělat tapec?

Dík za jakákoli infa.

....

post-78913-0-54559700-1448895791_thumb.p

• Autor

Hmm dik, neni z toho uplne vse videt, ale hlavne jsem zjistil to co jsem si myslel a to ze v prave svitilne opravdu neni mlhovka => chces-li dokodovat druhou mlhovku musis nekde koupit zadni svitilnu pro levostranne rizeni :(

a k čemu potřebuješ 2 mlhovky? nikdy ji ani nepoužívám, ledky na dnešních koncernovych aut svítí dooost hodně.

:kol-32:

Demontáž –  Demontovat spodní panel víka zavazadlového prostoru       –  Vyšroubovat šrouby-1-. –  Svítilnu -2- vyklopit a vyjmout. –  Odpojit svorkovnici -3-.

post-62595-0-66559700-1448899020_thumb.p

Upraveno od libero

• Autor

A ten spodní panel je jen zacvaknutý a nebo má také šroubové spoje?

Potřebuji/nepotřebuji ...prostě mám rád souměrné věci a podle mě do této třídy by to mělo být samozřejmostí, ale každému se líbí něco jiného ;)

Mlhovky sem tam použiju, ale rozhodně ne v kolonách či městech, když za mnou někdo stojí, ale to je trochu OT ;)

jo, ta nesouměrnost mě taky štve

takhle člověk neví, jestli se neblíží k motorce :-)

sorry Bladík ...

pre Martina 

Vypnout zapalování a všechny elektrické spotřebiče. –  Demontovat přední nárazník       –  Vyšroubovat šrouby -šipky-. –  Světlomet -1- směrem dopředu opatrně vysunout, přitom odpojit svorkovni

post-62595-0-96213500-1448901524_thumb.p

A ten spodní panel je jen zacvaknutý a nebo má také šroubové spoje?

Demontáž –  Demontovat částečně horní panel  –  Demontovat šroub - 1 - a sejmout přitahovací madlo - 2 - . –  Postupně vycvakat výplň z příchytek. –  Výplň - 3 - vyjmout z víka zavazadlového prostoru - 7 - . –  Nýtovací matice - 6 - . –  Nosič přitahovacího madla - 5 - .

post-62595-0-73992100-1448901731_thumb.p

a k čemu potřebuješ 2 mlhovky? nikdy ji ani nepoužívám, ledky na dnešních koncernovych aut svítí dooost hodně.

Nemontuj se příště do diskusí, ke kterým nemáš nic konstruktivního! Zadání tématu je snad jasné.

• Autor

Moc diky za navody asi to zkusim o vikendu testnout, jestli tedy tam ty mlhovky sou nebo ne ;) ...ale spise je jasne ze ne :(

Upraveno od Bladik

:)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Výškové práce po celé ČR – rychle, bezpečně, bez lešení! Nátěry, čištění, opravy, kácení stromů a další služby.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.