Kraso Vloženo 30. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2016 Kdyz vas tak ctu, tak jsem o to vic rad, ze jsem se nenechal premluvit kamarady na automat, protoze "automat je uz dneska daleko vychytanejsi" a zustal jsem u sveho vyberu 140kW manual.Tam jsem zadne takove problemy nepozoroval. Ale s tou vyssi spotrebou je to zajimave. Vzdycky jsem si naivne myslel, ze automat diky svemu "idealnimu" razeni bude mit tu spotrebu prave naopak nizsi... asi jsem cely ten koncept spatne pochopil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 30. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2016 Pánové, držte se původního zadání tématu (dunění motoru), jste v technické sekci a ne v hospodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cheliios Vloženo 9. leden 2018 Sdílet Vloženo 9. leden 2018 Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli tenhle problém už se vyřešil protože mám totožnej problém ale na S3 v manuálu 40tis najeto 2tdi 110kw Děkuji za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.