dogie21 Vloženo 1. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2015 Caute Moj problem zacal uz cez leto ked som zapinal klimu a climatic mi pustal bud studeny alebo teply vzduch. Domnieval som sa, ze to bude velkou teplotou vonku a klima nestiha chladit. Teraz ked sa ochladilo a klimu mam vypnutu, potrebujem aj trocha prikurit ale zasa mi climatic pusta iba teply alebo studeny vzduch. Skusal som navolovat rozne teploty, ale stale mi pusta len horuci vzduch od motora, naopak ked navolim najmenej (16 stupnov) tak mi ise studeny vzduch z vonku. Je to dost neprijemne, hlavne ked cestujeme vacsie vzdialenosti. Prosim poradte. Co mam spravit? Auto: Fabia II, 1,4tdi, 51kw kombi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orlov Vloženo 2. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2015 Asi odišla riadiaca jednotka klímy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peter 07 Vloženo 19. Květen 2016 Sdílet Vloženo 19. Květen 2016 zdravím jak bych měl postupovat při hledání závady v manualní klimě Roomster dík za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda-k Vloženo 19. Květen 2016 Sdílet Vloženo 19. Květen 2016 Prvně by to chtělo napíchnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.