Plzeňáček Vloženo 29. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2019 (editace) SII to měl takhle, SIII aktuální info nemám, ale bude to podobně si myslím... Editováno: 29. Říjen 2019, autor: Plzeňáček 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janmanas Vloženo 29. Únor 2020 Sdílet Vloženo 29. Únor 2020 Potřeboval bych poradit, co doporučujete, které přípravky, na údržbu kožených ventilovaných sedaček které budu mít v Supovi, mám něco naklikané na eshopu ŠA a vložené do košíku, každopádně je to dostačující nebo doporučujete něco jiného? Samozřejmě chci aby mi to vydrželo v perfektním stavu co nejdéle a kůži jsem nikdy neměl. O ventilovaných sedadlech už jsem se dozvěděl, že musí být zvýšená frekvence čištění a častěji se pod sedadly luxovat, aby se nevířil prach, ale to mi problém nedělá, na čistotu jsem pes :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l79 Vloženo 29. Únor 2020 Sdílet Vloženo 29. Únor 2020 (editace) Používám výrobky Colourlock, což používají i detaileři, starající se o kůži. Podle stáří kůže zvolit výrobky (sadu): https://www.colourlock.cz/produkty/detail/neuleder-pflegeset https://www.colourlock.cz/produkty/detail/glattleder-pflegeset-mild možno vzít sadu s kartáčem nebo kartáč dokoupit zvlášť, já osobně kartáč na kůži nepoužívám, nemám ji tak špinavou a čistím a aplikuji cca každé 3.měsíce. Editováno: 29. Únor 2020, autor: l79 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misor1994 Vloženo 29. Únor 2020 Sdílet Vloženo 29. Únor 2020 Ja pouzivam na cistenie koch chemie green star a nasledne na impregnaciu koch chemie protectleathercare. Cistim a impregnujem tiez cca raz za stvrtrok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 29. Únor 2020 Sdílet Vloženo 29. Únor 2020 před 7 hodinami, l79 napsal: Používám výrobky Colourlock, což používají i detaileři, starající se o kůži. Podle stáří kůže zvolit výrobky (sadu): https://www.colourlock.cz/produkty/detail/neuleder-pflegeset https://www.colourlock.cz/produkty/detail/glattleder-pflegeset-mild možno vzít sadu s kartáčem nebo kartáč dokoupit zvlášť, já osobně kartáč na kůži nepoužívám, nemám ji tak špinavou a čistím a aplikuji cca každé 3.měsíce. Tak ja pouzivam i kartacek pri vysavani abych dostal vsechen prach a bordel ze svu a zahybu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janmanas Vloženo 29. Únor 2020 Sdílet Vloženo 29. Únor 2020 Děkuji moc za tipy, něco z toho možná objednám, ještě se zeptám přímo dealera při předání, ten mi doporučí samozřejmě jejich výrobky z eshopu, ale spíš ještě tipy na tu údržbu atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wagrant Vloženo 30. Březen 2020 Sdílet Vloženo 30. Březen 2020 Riešil už niekto jemne škrabance v plastoch ? Trebárs od zipsu z bundy v madle dverí alebo škrkance na plastovom prahu od obuvi pri nastupovaní alebo skrkance na plaste pri plyne od obuvi a pod Nie sú veľké ale je to vidieť. Či nie je na to nejaká korekcna tyčinka alebo pero alebo nejaký extra prípravok. Klasikou čo impregnujem plasty sa to neprekryje resp nezahaladi dik za typ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Delphin Vloženo 30. Březen 2020 Sdílet Vloženo 30. Březen 2020 Někde jsem četl, že pomůže zahřát fénem nebo na nějakou nižší teplotu horkovzduškou. Mi se tak podařilo jeden škrábanec udělat méně výrazným, ale komplet samozřejmě nezmizel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 31. Březen 2020 Sdílet Vloženo 31. Březen 2020 U ohrivani ale pozor na to aby plast nezbelal to pak nasere vic bez skrabanecek ? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.