PajasTDI Vloženo 6. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2015 Zdravím. Nějakou dobu pozoruji, že občas když podřadím, tak po puštění spojky něco jakoby vrzne v motorovém prostoru. Je to dost nepravidelné třeba jednou za měsíc. Když mám ruku na řadičce, tak je cítit jak zavibruje. Bojím se aby se neblížil konec převodovky... auto má najeto 250 000km. Nesetkal se někdo s něčím podobným? díky za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hapík Vloženo 8. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2015 Zdravím. Nějakou dobu pozoruji, že občas když podřadím, tak po puštění spojky něco jakoby vrzne v motorovém prostoru. Je to dost nepravidelné třeba jednou za měsíc. Když mám ruku na řadičce, tak je cítit jak zavibruje. Bojím se aby se neblížil konec převodovky... auto má najeto 250 000km. Nesetkal se někdo s něčím podobným? díky za info.Mě to občas taky vrzne. Hlavně při rychlejším podřazení v zatáčce. Předtím se to stávalo častěji, teď to vrzlo asi po tři čtvrtě roce. Dělá mi to ale už asi sedm let a jezdim dál... Mě se zdá, že je to spíš od spojky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiko01 Vloženo 8. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2015 mám to taky už dýl, nejhorší při studeném autě,.. nevím, asi ložisko spojky, dvouhmota, možná taky vymačkaná reakční vpěra pod motorem, někdy si to ani nevrzne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PajasTDI Vloženo 9. Prosinec 2015 Autor Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2015 no mě to právě taky dělá hlavně při studeném motoru a tak někdo jo někdy ne... po zimě mám v plánu udělat spojku tak možná se to tím vyřeší díky za rady chlapi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
007ToMMaS Vloženo 18. leden 2016 Sdílet Vloženo 18. leden 2016 Mne robilo toto tiež, pri studenom motore a pri riadení to pukalo. Postupne to pukalo viac a viac až to ruplo. Boli utrhnuté dva sróby čo držia zadný silemblok motora o na právnicu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.