Přejít na obsah

PajasTDI

Uživatel
  • Počet příspěvků

    4
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení PajasTDI

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. no mě to právě taky dělá hlavně při studeném motoru a tak někdo jo někdy ne... po zimě mám v plánu udělat spojku tak možná se to tím vyřeší díky za rady chlapi.
  2. ventily 1. válce musí být zavřené a 4.musí být ve střihu
  3. Zdravím. Nějakou dobu pozoruji, že občas když podřadím, tak po puštění spojky něco jakoby vrzne v motorovém prostoru. Je to dost nepravidelné třeba jednou za měsíc. Když mám ruku na řadičce, tak je cítit jak zavibruje. Bojím se aby se neblížil konec převodovky... auto má najeto 250 000km. Nesetkal se někdo s něčím podobným? díky za info.
  4. Zdravím. Otec má Fabii 1.9TDI 74kw 2003 a má problém při startu. Nedělá to pravidelně, ale hodně se to teď stupňuje. Dneska jsem dokonce na parkovišti pozoroval, že se při nastartovaném motoru rozsvítili kontrolky ASR ,AIRBAG a SERVO a začala problikávat celá palubovka. Začalo něco cvakat pod volantem jako nějaké relátka a a přestal fungovat otáčkoměr.Když jsem zapl ventilátor z 1 na 4 tak motor jakoby by dostal šok skoro zdechnul ale po tomto ,,šoku" všechny kontrolky zhasly a vše bylo zase OK. Problem se startem je v tom, že Celou noc stojí auto venku v -5 ráno příjdu a auto chytne na šup všechno se zdá v pohodě. Dojedu na 1km vzdálenou benzinu vypnu motor a cca za 5min. ( tankování +placení) je KO baterka. motor se jednou protočí a pohasnou budíky takže je baterie úplně vyšťavená. Kabely a hodný pan to vyřešili a po ujetí cca 20km auto chytá normálně jako by ani baterie nebyla vybitá. Někdy po nastartování svítí servo a taky nefunguje. Pomůže vypnout motor a znovu nastartovat. Mohl by to dělat altík? nebo třeba to senzor TRW? starter jsem vyloučil protože to dnes udělalo i při nastartovaném motoru. Díky za rady. https://youtu.be/85Nr58bzMEg
×
×
  • Vytvořit nový...