apendix2 Vloženo 12. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2015 Zajímala by mě možnost záměny sedadel z combi do sedanu a opačně. Mám možnost zaměnit alcantaru (sedan 10/2008) za plnou kůži (combi 3/2009) - pro mě i protistranu vyhovující ryze z praktických důvodů. Přední sedadla dle jiných témat v pohodě, ale jak je to se zadními? Našel jsem pouze jeden názor, který mluví o třech odlišnostech (tapecír dveří, tvar sedáku, jiná bočnice), se kterými by snad neměl být problém ... Má někdo už s tímto zkušenost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
budinec Vloženo 6. leden 2016 Sdílet Vloženo 6. leden 2016 Predné sedadlá bez problému aj tapacíra. Zadné na sedane majú jednu velkú lavicu a na combi dvojdielne - ale ne nebol problém - rozmerovo je to OK , len zaistenie je iné - ja som to len položil a zaistil len vzadu - a drží to v pohode. Na tapacírach som prehodil len tie vrchné časti - odvrtať a nalepiť - mám to už pol roka a bez problému . Bočnice neviem - ak sedí farba tak aj pri alcantare by mai byť kožene ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
apendix2 Vloženo 6. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 6. leden 2016 Takže nějak upravit uchycení zadních, abych to měl OK? Chápu dobře? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
supr Vloženo 7. Únor 2016 Sdílet Vloženo 7. Únor 2016 zdarec. nevite nekdo o interieru černa alcantara combi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HANZTD Vloženo 7. Únor 2016 Sdílet Vloženo 7. Únor 2016 Noo tos dostal chut na POŘÁDNÝ sousto ,, přeju hodně úspěchů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
supr Vloženo 8. Únor 2016 Sdílet Vloženo 8. Únor 2016 jako proč ,že je to nesehnatelné? našel sem jen samé limuzíny . jasnačka ,že jednou se někde objeví,no do té doby nebudu mít bohužel klidné spaní interier sem daval aj v autě před tim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r_e_n_e Vloženo 8. Únor 2016 Sdílet Vloženo 8. Únor 2016 to skor by som riesil toto: http://autopotahy.sk/ alebo http://www.autopotahy.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maaho Vloženo 8. Únor 2016 Sdílet Vloženo 8. Únor 2016 To není ono... není nad originál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
supr Vloženo 12. Únor 2016 Sdílet Vloženo 12. Únor 2016 tak ty potahy, srry ,ale to rozhodné ne...................... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Freestyle Vloženo 25. Únor 2016 Sdílet Vloženo 25. Únor 2016 Chtěl bych se zeptat, jestli mám očekávat nějaké problémy při záměně předních sedadel.. dárce je liftback (2012) - příjemce liftback (2008) supr, zkus poptávku zde : http://bazar.automedik.cz/skoda/superb/interier-vozidla-sedacky?maxPrice=53000&minPriceSelected=0&maxPriceSelected=53000&order=default Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
supr Vloženo 26. Únor 2016 Sdílet Vloženo 26. Únor 2016 ty je máš tam odtud ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Freestyle Vloženo 29. Únor 2016 Sdílet Vloženo 29. Únor 2016 Já ne, ale známý tam bral komplet interiér. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivousek Vloženo 22. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2016 ahoj chci se zeptat jde dát sedačky z kombi do sedanu?tady píšete že nějak nesedí ta spodní lavice. ale taky by to mělo jít..co všechno teda nejde atd? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
budinec Vloženo 27. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2016 IVOUSEK sedačky sa dajú prehodiť . Ta spodná zadná lavica je iná , ale kto o tom nevie , tak to ani nezistí. iné sú len zadne bočné opierky - ak nemôžu ostať pôvodné , treba ich len prečaluniť . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivousek Vloženo 29. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2016 no já tam mám hadru dřív tam byla kůže ale někdo to předělal..a ta hadra je propálená takže chcu jít do kůže.. a přední tapec je bez problému ale ty zadní jde nějak odvrtat ten vršek a přehodit?nikde jsem nenašel žádné foto nebo návod nic.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
N@pster Vloženo 10. leden 2017 Sdílet Vloženo 10. leden 2017 Driv bylo vic sedanu,nez combi sedacek. Ja mam sedan v hadru a bez vyhrevu a koupil kozeny s vyhrevem. Zadni tapecirung neresim. Ty necham precalounit. Ale jde mi o zadni boky operaku,co jsou pripevneny na karoserii. Ty jsou take stejne sedan/combi jako tomu bylo u octavie II?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivousek Vloženo 20. leden 2017 Sdílet Vloženo 20. leden 2017 můžu se zeptat jaká byla cena sedaček?a jestli jsi zkoušel připevnit zadní lavici?(sedáky).je tam stejné uchycení jak u sedanu nebo jiné?jestli mohu poprosit o foto?dikde jsem žádne nenašel..taky to furt řeším mám sedan a muzu mít kůži z kombi tak jestli mám nebo ne.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
N@pster Vloženo 25. leden 2017 Sdílet Vloženo 25. leden 2017 Sedacky sedi. Uchyty z combi lze dokoupit 260kc/ks. Jen boky jsou jiny,ale je lehky je precalounit. Jinak pokud koupis se zadnim vyhrevwm,tak jesnotka zadniho vyhrevu lze pouzit i z octavie III,ackolov ma jine oznaceni na zacatku. 3AA 959 772. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.