Ajfl Vloženo 19. Prosinec 2015 Autor Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2015 Abys byl v obraze: http://www.autojarov.cz/nove-skladove-vozy-a-moto/seat-leon-fr-1-4-tsi-92-kw-manualni-6-st-p-2405775.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jayhawk Vloženo 19. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2015 tak srovnávat opěrku ze Sharanu s tou v Rapidu, když obojí jsou auta úplně někde jinde ... je nutno vzít v potaz že fabia je entry level u škody (citigo odmítám). leon je u seatu o něco výš... kdybys nebyl vázaný financováním, klidně bys mohl zabrousit k peugeotu, opelu, zažil jsem že když se na ně tlačilo, ceník se stával jen hodně hrubě orientačním, a to nejen pro PO... tak jestli máš už skorodefinitivně rozhodnuto, asi nemá moc smysl v tomhle tématu pokračovat a tak pak dej v pondělí vedět jak jsi dopadl s nabídkami na jednotlivé kousky, a s čím jsi nakonec dojel domů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajfl Vloženo 19. Prosinec 2015 Autor Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2015 jasný, ale ta v Leonu je obdobná co v Sharanu jsou asi jinde, ale ceny v dané výbavě podobné - prostě jak chci vymazlit Fabii, platím hrozný paketový příplatky ... Jdu do Leonu, uvidíme jen jak se mi podaří s nimi bavit Díky moc! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 19. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2015 teď už budu asi těžce offtopic (pawouk už se na mě chystá ), ale jeden červený leon fr s winter paketem za 399 stojí u šmuclera ... nějaká winter sport collection... Neboj, nechystá, taky už jste nějakou dobu v hospodě. Což jste si možná v zápalu diskuse ani nevšimli. A tudíž není co vytýkat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 19. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2015 Abys byl v obraze: http://www.autojarov.cz/nove-skladove-vozy-a-moto/seat-leon-fr-1-4-tsi-92-kw-manualni-6-st-p-2405775.html Hm, slušná výbava za velmi slušnou cenu. Ovšem kolik by stál bez financování přes ŠkoFIN? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajfl Vloženo 19. Prosinec 2015 Autor Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2015 Cena se mi zdála podezřelá, ale mají to takhle u víc kusů s podmínkou financování Škofin (je to podle mě těch -30tis. sleva zahrnutých). Jinak jsem vybral tyhle tři mazlíky a zítra tam jedu: http://www.autojarov.cz/nove-skladove-vozy-a-moto/muj-vyber/?reference=2405775%7C2405778%7C2405844%7C2405780 Ten poslední je co kdyby náhodou udělali zajímavou cenu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dusan.k Vloženo 22. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2015 Ajfl tak jak to nakonec dopadlo?Kolik je výsledná cena za Seat hotově? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajfl Vloženo 24. Prosinec 2015 Autor Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2015 Dopadlo to takhle :-) Seat Leon FR, z výbavy mi chybí tuším jen střešní okno a NAVI. -- 413.000.- Seat u některých prodejců svá auta dotuje - tuhle konfiguraci jsem dostal v rámci nabídek za 450-470tis. Mám to přehodit ještě do nějakých dalších vláken, kde někdo zvažuje F3, co myslíte? Jinak Veselé Vánoce 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 24. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2015 Hlavně to šoupni do dezertérské sekce. V sekci FIII maximálně tak do tématu FIII vs konkurence, nerad bych někde jinde zase řešil zbytečné OT. Barva je famózní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajfl Vloženo 24. Prosinec 2015 Autor Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2015 Tak ona je to prakticky O3 s pár prvky od Audi. Přijde mi, že to se seatem má společné akorát znaky :-D Nahodím to tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martikk Vloženo 24. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2015 Tak ať slouží a závidím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David C3 Vloženo 24. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2015 Pěkné i ty Led světla. Kola 18? Cena krásná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajfl Vloženo 25. Prosinec 2015 Autor Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2015 Kromě ceníkového základu je v tom: 18" kola z lehkých slitin, Akční paket Technology FR: přední LED sv, Media System Plus, Paket Convenience, Paket Schránky, Paket " Winter" / vyhřívané ostřikovače , Parkovací senzory vpředu a vzadu, Přední LED světlomety, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 25. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2015 (editace) ono jak to nemá logo škody, tak to tady v téhle krajině tolik lidí neuznává. Pak pár lidí svezeš v leonu a začínají měnit názor. Jinak si vybral pěkně. A příplatky výbav které si řešil ufabie 3, tak to je hold u každého vyrobce. ono pokud u Cupry nebo u leona FR tam začneš přihazovat vybavu, tak to sou najednou hrozný částky. Editováno: 25. Prosinec 2015, autor: kokta7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajfl Vloženo 25. Prosinec 2015 Autor Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2015 Jsme konzervy, i já byl U každého ne, protože u FR je už základ vlastně to co potřebuji FR mám také v metalíze a těch balíčků je pár, prostě to co tady je v základu musím neskutečně zaplatit v F3. Jsem rád, že se to povedlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 26. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2015 (editace) To sice u FR či u cupry je výbava dostačující, ale někdo si tam může naházet panoramu, tažné, navigaci, soundsystem, performance paket, asistenty atd atd a hned to je cenově někde jinde. takže mě tady nepiš, že tam nejde nic přidat ze zvláštní výbavy.. viz třeba: http://cc.porscheinformatik.com/nwapp/nws_cz/CFG/SEAT!cs!!!S!!!/mcc3-detail.htm?MODELL=5F15XX13&F=I3I3&P=CP&M=P22@PA8@PAB@PCI@PDC@PDS@PFZ@PG8@PJF@PK2@PNC@PND@PRT@PSP@PSS@PTC@PW5@PXX@WAC@WDE@WL3@WN3@WRZ@YW6&AKT=&APP=MOBILE#home jj jak dáš u FAbie 3 mega doplnku, tak už to ceníkově leze přes 400 000kč uplně lehce.... Editováno: 26. Prosinec 2015, autor: kokta7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 26. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2015 (editace) Kromě ceníkového základu je v tom: 18" kola z lehkých slitin, Akční paket Technology FR: přední LED sv, Media System Plus, Paket Convenience, Paket Schránky, Paket " Winter" / vyhřívané ostřikovače , Parkovací senzory vpředu a vzadu, Přední LED světlomety, A jak to dopadlo s cenou? Protiúčet? Úvěr s nulou nebo úročením? Jaká byla cena za hotovost, jenom těch 413? Editováno: 26. Prosinec 2015, autor: bojler Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajfl Vloženo 28. Prosinec 2015 Autor Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2015 kokta7: Pokud tam máš packet Technology FR, tak už opravdu kromě střechy, tažného a Navi nelze. Ještě aerodynamický paket, ale je toho opravdu minimum oproti základní verzi nebo Škodovce . Prostě v základu to má to, co pro mě byla nabalíčkovaná F3, to jsem tím chtěl říct (nebyl problém se skladovkou). bojler: Rapid šel kamarádovi hotově, já jsem tohle bral na úvěr (ne pro osobní účely, ale pro podnikání). Cena za hotové byla jak jsem psal + navíc zimní komplety. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Decibel ES Vloženo 28. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2015 To jako fakt kdybys platil toho Leona cash tak byl za 417 a ty kola k tomu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajfl Vloženo 28. Prosinec 2015 Autor Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2015 Kola jsou v ceně. Bral jsem to na IČ, takže to je o něco levnější než FO, ale jinak ano, tohle byla cena za hotové. Myslím si ale že bez financování by to bylo dražší (resp. by tam nebyl bonus v prodloužené záruce). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Menty91 Vloženo 28. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2015 A neptal ses kolik by jsi dostal protiucet za toho rapida? celkem by me zajimalo kdyz mam novou f3 combi 1.2tsi 81kw dsg v plne vybave kolik bych za ni mohl za 3 roky az mi zkonci leasing dostat na protiucet a vzit jine auto. Cenovka byla neco prez 400tis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martikk Vloženo 29. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2015 Auto si potom prodej sám, když jsem chtěl dát auto protiúčtem, tak mě v seatu poslali do Dasweltauto. Ti dělají výkup a za dva měsíce stary auto s cenikovkou 400 řekli, že daji 300 Zloděj i. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajfl Vloženo 29. Prosinec 2015 Autor Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2015 Dali by mi 190tis za tři roky staré auto + k novému celou marži (2,5%). Prodal jsem ho kamarádovi výhodně pro obě strany. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.