Mocskos Vloženo 25. Září 2019 Sdílet Vloženo 25. Září 2019 Dobry den, kupila som Skoda octavia RS, cca. po kazdych 200 km vypisuje Nizky tlak motoroveho oleja, Vypnite motor! Bola vymena oleja, olejoveho filtra, plus vymena cidla...napriek tomu mi stale vypisuje vadu....To uz takto s tym chodim asi 4 mesiace. Co by som este na tom mala vymenit? Dakujem Renata Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek16 Vloženo 25. Září 2019 Sdílet Vloženo 25. Září 2019 Udělat proplach do oleje, potom sundat olejovou vanu a vyčistit od bordelu ji a sací koš. Pokud to nepomůže, tak máš větší problém - něco se přicpalo, nebo vyklochtaný ložiska na klikové hřídeli. ROZHODNĚ S TÍM 4 MĚSÍCE NEJEZDIT! (možná už ten motor bude v pytli) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
swenak Vloženo 25. Září 2019 Sdílet Vloženo 25. Září 2019 To pak může být i ta vyvažovací hřídel v čerpadlu, častá chyba. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mocskos Vloženo 26. Září 2019 Sdílet Vloženo 26. Září 2019 Dakujem, tak buduci tyzden ho dam do servisu....s tymito pripomienkami... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Amimous Vloženo 7. Říjen 2019 Autor Sdílet Vloženo 7. Říjen 2019 Přesně tohle mi to dělalo, kdyz byl zacpaný sací koš v olejové vaně. Stačilo vyčistit, projistotu proplach a hotovo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rusty333 Vloženo 28. Květen 2020 Sdílet Vloženo 28. Květen 2020 V 25. 9. 2019 na 11:35, swenak napsal: To pak může být i ta vyvažovací hřídel v čerpadlu, častá chyba. ta hřídel je vyměnitelná nebo je potřeba celý nový díl? Koukal jsem na origo komplet čerpadlo (06D 103 295 R) a je to za cenu použitého motoru :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
swenak Vloženo 28. Květen 2020 Sdílet Vloženo 28. Květen 2020 Dělají někde repas tak, že to už neodejde, ale originál snad jenom celé čerpadlo, je to raketa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.