Sc0ttY Vloženo 17. Prosinec 2015 Vloženo 17. Prosinec 2015 (editace) Zdravím, předem se omlouvám, jestli toto téma se už řešilo a zakládám nové... Nikde jsem v sekci 2.0 TDi toto nenašel. Jde o to, že mi těžce startuje motor... Jedná se o 2.0 TDi 140PS DPF. Když je motor studený, tak v těžký start je normální ale při zahřátém motoru mi to přijde divné... Startér dělá něco ve smyslu - tu - vteřina nic, pak tu tu a motor naskočí. Kdyby to bylo čidlo, tak jsem četl a má to za následek že motor točí točí ale nenaskočí. Toto je problém že mi přijde jako by skoro netočil respektive točí ale těžce... Baterka je prý dobrá, měřili mi na ní napětí a je nabitá dost. Možnost je, že je akorát slabá na 2.0 TDi... Editováno: 17. Prosinec 2015, autor: Sc0ttY Citovat
Wittmann Vloženo 17. Prosinec 2015 Vloženo 17. Prosinec 2015 slabá určitě není, spíš bych tipoval, že je v háji. Není mi úplně jasné, co ti na ní měřili. Nejjednodušší, je tam prdnout jinou a vyzkoušet. Jak je ta baterka stará? Citovat
Petrkiller Vloženo 17. Prosinec 2015 Vloženo 17. Prosinec 2015 Mel jsem taky těžké starty u 1.6 tdi jak začaly mrazy sotva to nastartovalo. I když to pro točilo tak mi to vse vypínalo a napětí jsem taky naměřil ddobre. Koupil jsem 75ah 800A a je to úplne jiné. Podle me je stara a slabý startovací proud má. Citovat
Sc0ttY Vloženo 18. Prosinec 2015 Autor Vloženo 18. Prosinec 2015 No to stará je asi no... Auto jsem už s ní koupil a mám podezření že je to ještě původní Jako mě zaráží fakt, že někdy startuje normálně a někdy fakt jako by byla v prdeli už... Já bych zkusil jinou ale nevím zatím kde bych si mohl půjčit.. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.