Sc0ttY Vloženo 17. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2015 (editace) Zdravím, předem se omlouvám, jestli toto téma se už řešilo a zakládám nové... Nikde jsem v sekci 2.0 TDi toto nenašel. Jde o to, že mi těžce startuje motor... Jedná se o 2.0 TDi 140PS DPF. Když je motor studený, tak v těžký start je normální ale při zahřátém motoru mi to přijde divné... Startér dělá něco ve smyslu - tu - vteřina nic, pak tu tu a motor naskočí. Kdyby to bylo čidlo, tak jsem četl a má to za následek že motor točí točí ale nenaskočí. Toto je problém že mi přijde jako by skoro netočil respektive točí ale těžce... Baterka je prý dobrá, měřili mi na ní napětí a je nabitá dost. Možnost je, že je akorát slabá na 2.0 TDi... Editováno: 17. Prosinec 2015, autor: Sc0ttY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 17. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2015 slabá určitě není, spíš bych tipoval, že je v háji. Není mi úplně jasné, co ti na ní měřili. Nejjednodušší, je tam prdnout jinou a vyzkoušet. Jak je ta baterka stará? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 17. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2015 Mel jsem taky těžké starty u 1.6 tdi jak začaly mrazy sotva to nastartovalo. I když to pro točilo tak mi to vse vypínalo a napětí jsem taky naměřil ddobre. Koupil jsem 75ah 800A a je to úplne jiné. Podle me je stara a slabý startovací proud má. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sc0ttY Vloženo 18. Prosinec 2015 Autor Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2015 No to stará je asi no... Auto jsem už s ní koupil a mám podezření že je to ještě původní Jako mě zaráží fakt, že někdy startuje normálně a někdy fakt jako by byla v prdeli už... Já bych zkusil jinou ale nevím zatím kde bych si mohl půjčit.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.