Amimous Vloženo 19. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2015 Zdravím,Asi už budu lézt někomu na nervy, jak pořád neco potřebuji . Snad jsem nezvolil špatnou sekci, případně se omlouvám. Ale je nějaký návod na sundání olejové vany u OII? Přemýšlím, že si mezi svátky zkusím trochu pročistit vanu a sací koš čerpadla. Ale nerad bych odmontoval nějakej špatnej šroubek . Mimochodem, kabel který vede k čerpadlu lze normál odpojit u vany, nebo musím odpojovat neco navíc? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 20. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2015 (editace) Pokud se k autu nechováš jako prase nebo není nějaké podezření atd. tak je to zbytečný. Předpokládám že se k němu jako prase nechováš, jinak bys nevymejšlel takže ten volnej čas radši věnuj rodině nebo blízkým http://forum.skodahome.cz/topic/76196-jaký-motorový-olej-pro-oii-19-tdi-pd-77-kw/page-20#entry2068170 Když se jdu do něčeho šťourat tak studuju v DP ale nemám ji pro dvoulitr TFSI. Zkus si ji na netu vyhledat nebo Elsu. Editováno: 20. Prosinec 2015, autor: šulda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 20. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2015 Bože nač čistit vanu, olej měníš pravidelně, nic ti tam nespadlo. Prodrbanej čas přehnanou péčí a hygienou je zdrojem nemocí a problémů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dominikg Vloženo 20. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2015 Tak tak máš pravdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Amimous Vloženo 20. Prosinec 2015 Autor Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2015 nechci sundavat vanu jen tak nudy, je to reakce na tento problem. http://forum.skodahome.cz/topic/134314-tlak-oleje-chybov%C3%A9-hl%C3%A1%C5%A1en%C3%AD/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 20. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2015 njn, věštecký koule nemáme Na diag už jsi byl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 20. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2015 To snad budete řešit v tom druhém tématu, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Amimous Vloženo 20. Prosinec 2015 Autor Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2015 ok odpovim vedle teda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šlaušek rs Vloženo 24. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2015 Pokud se k autu nechováš jako prase nebo není nějaké podezření atd. tak je to zbytečný. Předpokládám že se k němu jako prase nechováš, jinak bys nevymejšlel takže ten volnej čas radši věnuj rodině nebo blízkým http://forum.skodahome.cz/topic/76196-jaký-motorový-olej-pro-oii-19-tdi-pd-77-kw/page-20#entry2068170 Když se jdu do něčeho šťourat tak studuju v DP ale nemám ji pro dvoulitr TFSI. Zkus si ji na netu vyhledat nebo Elsu. Hoši já teda nevím, ale neviděl bych preventivní demontáž vany a vyčištění sacího koše jako nic špatného. Já jsem si ji též u kamaráda - dvorního mechanika (co znám dělá v širokém okolí servis všem TFSI a TSI), nechal preventivně při výměně oleje vanu demontovat a chtěl jsem to vidět, příp. komplet vyčistit. U mého auta dobrý a bez problému, vše čisté a nezanesené. Ale auto mám po první majiteli, který měl rozum a olej si měnil sám od začátku po 15.000,- Km, navzdory Long-life servisnímu intervalu a to jen kvalitní. Já to zkrátil pro jistu ještě na 10.000,- Km. Ale totéž udělal známý u toho též mechanika (a já byl zrovna u toho) a tam to bylo za 5 min. 12. Vše totálně zanesené a zaprasené. U mě třeba zbytečný čas a drobná investice, ale u kamaráda spása, která mu zřejmě zachránila dost problémů a peněz. Ale je to na každém. Já raději problémům předcházím než je řeším. A nebaví mě na cestách řešit co s nepojízdným autem. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 24. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2015 (editace) Tak to zkusím ještě jednou. Pokud se nechováš k autu jako prase = tvé auto, tak je to zbytečné = tvá zkušenost a o tom sem tu psal a ty jsi to potvrdil. Nic víc nic míň Editováno: 24. Prosinec 2015, autor: šulda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.