100Bubu Vloženo 21. Srpna Sdílet Vloženo 21. Srpna svetla a naraznik dole. potom tažne rozobrat. je tam mechanizmus ktory sa da rozobrat vyčistit a z lahka namazat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jawarmaniak Vloženo 21. Srpna Sdílet Vloženo 21. Srpna nárazník dolů? Jaj, to jsi mne nepotěšil. Doufal jsem, že ten kloub jde rozebrat zespoda přes otvor v nárazníku.. Každopádně díky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bajky Vloženo 21. Srpna Sdílet Vloženo 21. Srpna Podl mna nemusis nic rozoberat,staci mechanizmus viackrat pootacat,ono to ani nejde totiz nejak velmi rozoberat,je tam myslim specialna matica. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin_TDi Vloženo 26. Srpna Sdílet Vloženo 26. Srpna Já jsem s tím hýbal a prostříkal WD a je zase na půl roku klid. Zatuhne to většinou během zimy, pokud se moc nepoužívá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.