Únor 24, 20178 r Ahoj já teď koupil S III combi novou a neměla tazne, originál sklopne dodělat stojí cca 30-35 tisíc v Škoda servisu, (musi se vyměnit i některé komponenty) poptával cca u 3 servisu, nechal jsem si namontovat v Skoda servisu od SKV Náchod které je na stejném principu jako bylo originál na SII i malinko lepší bych řekl cena cca 14000 a záruka běží dál....
Únor 24, 20178 r Nechával jsem si dodělat tažné v servisu Škody a stálo to cca 26.000,- Kč + DPH. Neměl jsem ani přípravu :-( Nejdražší položky (bez DPH): tažné 13.000,- Kč, řídící jednotka 5.500,- Kč a nějaký kryt pro nosič zámku cca 2.000,- Kč.
Únor 24, 20178 r Tak to odpovídá ceně kterou jsem dostal jako info...to SK V Náchod je pěkný a hlavně za poloviční peníze, řídící jednotka k taznemu je přesně pro Superb takže o něm auto ví a vše funguje i s vlekem,mám tam 13polovou zásuvku...Není vůbec vidět pod naraznikem...
Únor 27, 20178 r děkuji všem za odpovědi,to to originál výklopné je dost drahé,na to že to použiji tak 5x do roka,to si asi nechám taky namontovat jen z toho Náchoda. Upraveno Únor 27, 20178 r od wsharan
Březen 1, 20178 r V 27. 2. 2017 na 10:50, ferda25 napsal: Tak ještě dodělat parkování s tažným a hurá. Už to umíš?
Květen 1, 20178 r chtěl jsem se ze DSG ptat zda je těžké po instalaci originál tažného ho i dokodovat?mám VCDS 16.8.3,nezná prosím někdo přesný postup? mám 2.0 tsi 162 KW DSG LaK,parkovací senzory+kamera+columbus moc děkuji za pomoc
Květen 20, 20178 r Jsem v šoku! Na webu SVC Náchod jsem vyhledal partnera pro montáž tažného, autorizovaný servis AutoTukas Autoadamek Modřany a chtěl se domluvit... Pán mi po telefonu sdělil, že na S3 jedině originál, teď že ho montovali a vyšlo to na 65.000,- protože měnili chladič, saharu atd... Já si opravdu začínám myslet, že by se mělo to hulení nějak korigovat
Leden 8, 20187 r V 20. 5. 2017 na 10:08, duchyo napsal: Jsem v šoku! Na webu SVC Náchod jsem vyhledal partnera pro montáž tažného, autorizovaný servis AutoTukas Autoadamek Modřany a chtěl se domluvit... Pán mi po telefonu sdělil, že na S3 jedině originál, teď že ho montovali a vyšlo to na 65.000,- protože měnili chladič, saharu atd... Já si opravdu začínám myslet, že by se mělo to hulení nějak korigovat Tak to jsi mluvil se mnou. Pokud chceš záruku na agregát a el. soustavu , tak musíš origo - dle výrobce. Jinak máš smůlu. Pokud máš na Sup3 , a nemáš na banány, tak jezdi Dacií - jako já. Budeš mít jednoduché a spolehlivé auto. -))) Pokud dáš neorig. tak pak nechoď s reklamací že ti něco nefunguje, nebo se ti motor přehřívá.
Leden 8, 20187 r Hele já jsem to řešil taky a nakonec se zadařilo,sice jsem neřešil chladič ani saharu,jelikož si myslím že s tím nepojedu nikdy na max a ni s tím nepotáhnu velkej karavan přes půl evropy,většinou to používám na držák na kola a občasně na standartní vozík a zatím jsem žádný problém neměl,jako že by se něco přehřívalo atd.Tažné jsem sehnal na sbazaru,včetně nějaké té jednoty a zbytek kde se dalo a pak s kamarádem jsme to namontovali a největší problém jsem měl s nakodováním,ale nakonec se mi to povedlo na zahraničních forech vygooglit a vše funguje jak má a celé mě to nakonec vyšlo na nějakých 9000 kč.je to vše originál,tedy až na tu saharu a chladič,ten mám původní
Leden 8, 20187 r A proč by nemělo být ? To že nejsou lidi zdílní zde na fóru, neznamená že jinde na zahraničních ti neporadí a dobře, myslím i jinde jsou borci co to ovládají
Leden 8, 20187 r Zdravím tak já mám tažné z Náchoda, namontované přímo v autorizovaném servisu Škoda, záruka na vůz je dál....mám ho rok a vše běhá super...nevidím důvod proč by se měla měnit Sahara nebo chladič, to je dle mého názoru uplnej blábol...
Leden 8, 20187 r před 13 minutami, simmir napsal: Zdravím tak já mám tažné z Náchoda, namontované přímo v autorizovaném servisu Škoda, záruka na vůz je dál....mám ho rok a vše běhá super...nevidím důvod proč by se měla měnit Sahara nebo chladič, to je dle mého názoru uplnej blábol... V ten okamzik na sebe Nachod přebírá záruku. Sahara.... věř mi. Je seznam částí , které se musí měnit. Dělam ve Škodovce.
Leden 8, 20187 r Ještě jedna věc , pokud budete někdo něco elektrického reklamovat u takto el. nabitého auta , tak to budeme nejříve chtít uvést do sériového stavu. Vemte si, že je to auto plné počítačů. Upraveno Leden 8, 20187 r od Petr4488
Leden 9, 20187 r Petr4488 :Tak tu tabulku zkus prosím najít,docela by mě zajímalo nak terých motorech to není potřeba měnit. A pak bych měl ještě jedon dotaz,když bych tedy chtěl aby to tažné bylo jako by zlegalizované u škodovky,tak by se to muselo nějak online napojit a překodovat přes škoda servis?a pokud to tak je ,kolik to tak stoji. Díky za odpověď.
Leden 9, 20187 r Petr4488 :Díky,to mi stačí,podle toho co je v tabulce tak já nic měnit nemusím,je to beze změny. a ještě jestli by jsi byl tak hodný a zjistil co by stálo to online aby to bylo zlegalizované pro škoda-auto
Leden 9, 20187 r Kód zásahu smí servis použít jen pokud bylo zakoupeno jako příslušenství. Pro vozy s DCC není tažné určeno jako příslušenství, protože je použita již jedna z pojistek, které se mají použít dle návodu.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.