haceink Vloženo 27. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2015 Zdravím nikde jsem to tu nejak nenašel mam takovy mensi problem respektivě dva problemy 1. nekdy pri startovani mi to vyskoci na 1200 otacek misto 800-900 ale to treba jenom 2 z 10 startu nekdy je motor studeny nekdy je teply nekdy se to stane kdyz treba prijedu domu pred dum a vyradim a tak je tam 1200 otacek . ve vagu zadna chyba 2. provozní teplota mi vyskoci tak na 85 stupnu a pri jizde na dalnici rychlejsi jizde to vyskoci na 90 stupnu zmeny nejsou zadne krasne jede topi a vsechno mozne opet na vagu zadna chyba cetl jsme ze to muze byt bud termostatem nebo cidlem chladici kapaliny tam byla pouze sporadicka chyba na vagu děkuju za rady a popřipadne odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sparco gti Vloženo 28. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2015 vymen cidlo teploty vody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.