Patres92 Vloženo 5. leden 2016 Sdílet Vloženo 5. leden 2016 Zdravim, potrebujem sa poradiť Mam fabču r.v 2008 číže 2 generácia a nastal mi problem že mi začala miznúť voda do ostrekovačov, vodu som ešte pred mrazmi vymenil za zimnu čiže si nemyslím žeby praskla nádobka ale aj to je možné, máte niekto podobnú skúsenosť ? Momentálne neviem zistiť odkial to presne tečie lebo je zima, sneh a rád by som išiel do servisu už iba na istotu že chcem to alebo ono vymeniť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 5. leden 2016 Sdílet Vloženo 5. leden 2016 Ahoj podívej se do sekce F I. Stejná nádržka-stejný problém. Teče ti to čerpadlem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 5. leden 2016 Sdílet Vloženo 5. leden 2016 tak tak, může to ale dělat i rozpojená hadička - občas to vyskakuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patres92 Vloženo 6. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 6. leden 2016 Idem pozrieť, vdaka hoši Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfan Vloženo 6. leden 2016 Sdílet Vloženo 6. leden 2016 Mne sa spätný ventil praskol a roztvoril a tade to tieklo, kúpil som za 3€ motorček čínsky a už rok funguje bez problémov. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.