Limonadovy_joe Vloženo 10. Září 2022 Sdílet Vloženo 10. Září 2022 (editace) Ahoj. Nevíte náhodou, v jaké verzi byla možnost nastavit v % intenzitu svícení denního svícení, když je zapnutý blinkr? Když dám blinkr, svítí mi to tak na 50 % intezity, chtěl bych obrysová světla zcela vypnout, aby byl vidět jen blinkr. V posledních verzích to nastavení nikde nevidím. Editováno: 10. Září 2022, autor: Limonadovy_joe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Langusta 2018 Vloženo 10. Září 2022 Sdílet Vloženo 10. Září 2022 Godzinę temu, Limonadovy_joe napisał: Ahoj. Nevíte náhodou, v jaké verzi byla možnost nastavit v % intenzitu svícení denního svícení, když je zapnutý blinkr? Když dám blinkr, svítí mi to tak na 50 % intezity, chtěl bych obrysová světla zcela vypnout, aby byl vidět jen blinkr. V posledních verzích to nastavení nikde nevidím. Udělal jsem to přes VCDS_a https://m.youtube.com/watch?v=0uy6XPrC3rU&feature=youtu.be Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Langusta 2018 Vloženo 13. Září 2022 Sdílet Vloženo 13. Září 2022 Carista Pro 7.0 beta-2 New in Beta: - New UI appearance Carista Pro 7.0 beta-2.apk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vvss Vloženo 16. Září 2022 Sdílet Vloženo 16. Září 2022 Ahoj, věděl by někdo: 1) Jak vypnout klasické potkávací světla pro Coming/Leaving Home? Přes Caristu jsem jen změnil hodnotu "Coming-home lights use..." na "FOG LIGHTS" - ale teď mi svítí jak mlhovky, tak potkávačky :( 2) Co udělat pro aktivaci Hill hold assist - respektive kde může být problém, že po aktivaci a pokusu o uložení mi nastavení auto odmítne? Mám Fabii III, zkušeno s Caristou v různých verzích (3.7, 3.8 beta-10, 6.6-beta-6). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan Janyška Vloženo 7. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2022 Pokud se nepletu tak se vypinaji Coming-home _____________________________ Left low beam as coming-home light OFF / *ON* Right low beam as coming-home light OFF / *ON* __________________________________ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Langusta 2018 Vloženo 21. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2022 Carista Pro 7.1 beta 5 WHAT'S NEW New in Beta: - New Service tools for some VW/Audi/Seat/Skoda models: * Fuel system priming * Throttle body adaptation * Basic setting of transmission * Haldex pump learn calibration * HVAC flap calibration Carista Pro v7.1 beta-5.apk 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vvss Vloženo 23. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2022 V 7. 10. 2022 na 19:03, Milan Janyška napsal: Pokud se nepletu tak se vypinaji Coming-home _____________________________ Left low beam as coming-home light OFF / *ON* Right low beam as coming-home light OFF / *ON* __________________________________ Bohužel tuhle volbu jsem u své Fabie nikde neviděl :( Nicméně nakonec jak aktivace HHC, tak i Coming Leaving Home pouze na mlhovky vyřešena přes Car Scanner. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Langusta 2018 Vloženo 9. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2022 Carista Pro 7.1 beta-10 New in Beta: - New Service tools for some VW/Audi/ Seat/Skoda models: * Fuel system priming * Throttle body adaptation Basic setting of transmission * Haldex pump learn calibration * HVAC flap calibration Carista Pro v7.1 beta-10.apk 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosmicboy Vloženo 13. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2022 Než se vrhu na instalaci, zeptám se - v diskuzi "Aplikace VAG DPF" je zmíňka, že snad nové Caristy (od verze 7?) nemají položku manuálního puštění degenerace DPF. Je tomu tak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slayer6 Vloženo 14. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2022 Degeneraci nevím 😁😁 ale já mám Caristu 7.0 a regenerace filtru spustit jde 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosmicboy Vloženo 14. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2022 Samozřejmě jsem měl na mysli regeneraci :-D, ať žijí automatické opravy textu :-D. V každém případě díky za odpověď, zkusím tedy sedmičku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kluvi Vloženo 15. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2022 Na caristu som sa vykašľal. Nehorázna cena, crackovanie ma štvalo a po tom ako mi zlikvidoval nejaké položky v infotainmente a oni mi neboli schopní pomôcť som to prestal používať. Používam Car scanner ELM OBD2 od OvZ. Buď to bolo zadarmo alebo za rozumnú cenu. Podľa mňa to vie všetko čo Carista a DPF regen to má tiež. HOWGH! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slayer6 Vloženo 15. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2022 Jo jo.... Sto lidi sto chutí. Mi osobně vyhovuje (odemknutá verze z temných zákoutí internetu 😁). Co jsem po ní kdy chtěl, vše šlapalo.... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Langusta 2018 Vloženo 13. Prosinec 2022 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2022 Carista Pro 7.2 beta 2 Whats New: New in Beta: - DPF regeneration for older VAG models (CAN Еngine ECU) Carista Pro 7.2 beta-2.apk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mi-Rek Vloženo 15. Prosinec 2022 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2022 Dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichaelsCZ Vloženo 18. Prosinec 2022 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2022 (editace) Kdy někoho zajímalo, tak právě zakoupený https://www.alza.cz/mobilly-obd-ii-bt-d4624328.htm funguje s Caristou i Car Scanner (FIII 2015+) Editováno: 18. Prosinec 2022, autor: MichaelsCZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Langusta 2018 Vloženo 1. leden 2023 Sdílet Vloženo 1. leden 2023 (editace) Carista Pro 7.1 New in v7.1: New features for VW Group models (2011+): - Freeze frame data - Service tools: * Basic setting of transmission * Haldex pump learn calibration * HVAC flap calibration * Fuel system prime * Throttle body adaptation * Battery registration for B8 and Mk6 based models - Customizations - Service interval info live data New features for BMW: - Battery registartion for E-Series (2008+) and F-Series New features for Toyota/Lexus: - Customizations Carista Pro 7.1.apk Editováno: 15. leden 2023, autor: Langusta 2018 Uaktualnienie 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pulsarone Vloženo 26. leden 2023 Sdílet Vloženo 26. leden 2023 Dobrý den, mohli byste mi pomoci pochopit, jaké jsou přizpůsobení "infotainmentu" pro skoda o3 s typem1 / type2 / type3, protože bez obrázku je to obtížné (omlouvám se, google překlad) jsou příklady v obrázku, pokud existují, prosím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel Rohlena Vloženo 31. leden 2023 Sdílet Vloženo 31. leden 2023 Máte Carista apku na Iphone? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Langusta 2018 Vloženo 31. leden 2023 Sdílet Vloženo 31. leden 2023 30 minut temu, Pavel Rohlena napisał(a): Máte Carista apku na Iphone? Nemám iPhone, ale můžete si ho stáhnout z obchodu na zkušební dobu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misor1994 Vloženo 13. Únor 2023 Sdílet Vloženo 13. Únor 2023 Ahojte, aky adapter pouzivate na iPhone? Potrebujem len diagnostiku (citanie chyb RJ), na kodovanie mam VCDS, ale hodi sa nieco do auta. Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jena12 Vloženo 17. Únor 2023 Sdílet Vloženo 17. Únor 2023 (editace) #Langusta 2018 je ta carista 7.1 pro po instalaci opravdu v pro módě bez dalších cracku? Editováno: 17. Únor 2023, autor: Jena12 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jena12 Vloženo 17. Únor 2023 Sdílet Vloženo 17. Únor 2023 V 1. 1. 2023 na 17:41, Langusta 2018 napsal: Carista Pro 7.1 New in v7.1: New features for VW Group models (2011+): - Freeze frame data - Service tools: * Basic setting of transmission * Haldex pump learn calibration * HVAC flap calibration * Fuel system prime * Throttle body adaptation * Battery registration for B8 and Mk6 based models - Customizations - Service interval info live data New features for BMW: - Battery registartion for E-Series (2008+) and F-Series New features for Toyota/Lexus: - Customizations Carista Pro 7.1.apk 36.84 MB · 111 stažení Není potřeba již crackovat? Stačí nainstalovat a mám pro verzi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Langusta 2018 Vloženo 17. Únor 2023 Sdílet Vloženo 17. Únor 2023 #Jena12 Vše je popsáno na první stránce instalace, nebudu zde popisovat celý proces instalace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jena12 Vloženo 17. Únor 2023 Sdílet Vloženo 17. Únor 2023 před 3 minutami, Langusta 2018 napsal: #Jena12 Vše je popsáno na první stránce instalace, nebudu zde popisovat celý proces instalace. Na uloztu někdo komentoval že odkaz na luckypatcher je malware.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.