PeWe Vloženo 16. Únor 2022 Sdílet Vloženo 16. Únor 2022 @M4rt4s Battery Vendor List: 5DO = Boading TU3 = Exide MLA = Moll JCB = JCI VA0 = Varta UM5 = Akuma 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sw0rdfish Vloženo 17. Únor 2022 Sdílet Vloženo 17. Únor 2022 V 16. 12. 2021 na 13:04, JendaII napsal: Ahoj, nevíte někdo co je to za chybu? Díky Honza sice pozdě, ale přece: kod chyby ynamená: Řídicí jednotka dveří řidiče - - bez komunikace... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sw0rdfish Vloženo 17. Únor 2022 Sdílet Vloženo 17. Únor 2022 Chybové kódy OBD2 VW Zcela jistě to tady v tomto dlouhém vláknu bude, ale pro jistotu... Chybove kódy VW.pdf 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tinno Vloženo 17. Únor 2022 Sdílet Vloženo 17. Únor 2022 Ten zoznam je dost stary. Zdaleka tam niesu vsetky kody. 😉 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JendaII Vloženo 17. Únor 2022 Sdílet Vloženo 17. Únor 2022 @Sw0rdfish díky za odpověď. Jen netuším v čem by mohla být chyba, když vše funguje (ovládání oken, zrcátek, zamykání dveří) prostě vše v normálním stavu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M4rt4s Vloženo 17. Únor 2022 Sdílet Vloženo 17. Únor 2022 @PeWedíky moc, zatím tam je zadáno exi 😁, až se auto vrátí tak to předělám 😉 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martines Vloženo 20. Únor 2022 Sdílet Vloženo 20. Únor 2022 Ahoj, zkoušel někdo nastavit pomocí caristy zapnutí mlhových světel současně s dálkovými světly? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Langusta 2018 Vloženo 21. Únor 2022 Sdílet Vloženo 21. Únor 2022 13 godzin temu, Martines napisał: Ahoj, zkoušel někdo nastavit pomocí caristy zapnutí mlhových světel současně s dálkovými světly? Turn off front fog lights when high beams are on YES / *NO* Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Langusta 2018 Vloženo 27. Únor 2022 Sdílet Vloženo 27. Únor 2022 Carista Pro 6.4.1 Carista Pro 6.4.1.apk 2 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosmicboy Vloženo 14. Březen 2022 Sdílet Vloženo 14. Březen 2022 Poradíte, prosím (pokud to tedy přes Caristu jde), jak s ní vypnout ostřik světel u S2, 2010? Na sousedovo O3 jsme dle instrukcí zde ostřik zrušili (resp. změnili čas držení páčky ostřikovače), ale po připojení k mému S2 tam tu položku vůbec nevidím :-(. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hardhouse.trip Vloženo 14. Březen 2022 Sdílet Vloženo 14. Březen 2022 (editace) Cosmic: nejde...jde to jen u MQB a PQ26, což je O3 a až Superb 3 Zkus to ještě přes aplikaci Car Scanner, ale pochybuji... Editováno: 14. Březen 2022, autor: hardhouse.trip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosmicboy Vloženo 14. Březen 2022 Sdílet Vloženo 14. Březen 2022 Já to tak nějak tušil, když tato položka v menu vůbec není. Děkuji za ujištění, i když nemilé 😀 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Struky86 Vloženo 20. Březen 2022 Sdílet Vloženo 20. Březen 2022 V 27. 2. 2022 na 17:42, Langusta 2018 napsal: Carista Pro 6.4.1 Carista Pro 6.4.1.apk 32 MB · 71 stažení Zdravim, treba este nejako apk upravovat cez LP alebo je uz vsetko odomknute? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hardhouse.trip Vloženo 20. Březen 2022 Sdílet Vloženo 20. Březen 2022 Tak jsem zkusil nejnovější verzi nainstalovat... Kdysi jsem ji odinstaloval kvůli Car Scanneru, a asi jsem udělal dobře... Mám takovej pocit, že oproti Car Scanneru je tam snad polovina funkcí. Nenašel jsem ani dlouhý kódování v té Cariste... Umí snad Carista spustit regeneraci DPF na místě? Asi ne.. Např. u Scaly mi ti nabídne toto... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Langusta 2018 Vloženo 20. Březen 2022 Sdílet Vloženo 20. Březen 2022 W dniu 17.02.2022 o 09:32, Sw0rdfish napisał: sice pozdě, ale přece: kod chyby ynamená: Řídicí jednotka dveří řidiče - - bez komunikace... Ak inštalujete na fungujúci súbor apk, nie je potrebné nič upravovať. Iba pri prvej inštalácii je potrebné upraviť čistý apk. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 20. Březen 2022 Autor Sdílet Vloženo 20. Březen 2022 Posledne verzie 6.4 odomna a 6.4.1 od @Langusta 2018NETREBA NIJAKO UPRAVOVAT. Uz su odomknute. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Langusta 2018 Vloženo 31. Březen 2022 Sdílet Vloženo 31. Březen 2022 Carista Pro 6.5 beta-12 Carista Pro 6.5 beta-12.apk 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martines Vloženo 3. Duben 2022 Sdílet Vloženo 3. Duben 2022 (editace) V 21. 2. 2022 na 10:47, Langusta 2018 napsal: Turn off front fog lights when high beams are on YES / *NO* To není ta funkce ne? To je vypnutí mlhových světel při zapnutí dálkových světel. Podle mě přesný opak. Editováno: 3. Duben 2022, autor: Martines Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
evlo Vloženo 5. Duben 2022 Sdílet Vloženo 5. Duben 2022 Podařilo se vám někomu funkčně to zobrazení tempomatu na display mezi budíky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
R-K Vloženo 8. Duben 2022 Sdílet Vloženo 8. Duben 2022 Zdravím vás a obracím se na vás s žádostí o případnou pomoc: Mám Fabia III. (r.v. 2015, před faceliftem), 1,2 TSI, 66 kW, manuál 5 st. Chtěl bych přes Carista či Car Scanner dokódovat Hill Hold Control (HHC, asistent rozjezdu do kopce), ale nejde mi to. V Carista tu možnost nemůžu nikde najít a v Car Scanner to vidím, ale nejde to tam změnit. Jinak Stop/Start, přisvětlení do zatáček mlhovkami či zhasnutí denního svícení při zatažené ruční brzdě jsem si tam nastavil bez problému, takže předpokládám, že to nebude tím modulem (OBD2 ELM327 Bluetooth 1.5). V diskuzích jsem různě četl, že by ten asistent rozjezdu do kopce jít měl na tento typ auta, tak bych se chtěl zeptat, zda s tím má někdo zkušenosti a jestli se mu to podařilo a jak? Případně prý by to snad mohlo jít přes nastavení "Dlouhé kódování" v Car scanneru, ale k tomu bych potřeboval přesný návod, co kde nastavit. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hardhouse.trip Vloženo 8. Duben 2022 Sdílet Vloženo 8. Duben 2022 @R-K Carista ti na rozdíl od Car Scanneru nabídne asi tak 20x míň věcí, který si můžeš zapnout nebo přizpůsobit. Co se týče dotazu, tak je odpovězeno na stejný dotaz v sekci Car Scanner ZDE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
R-K Vloženo 11. Duben 2022 Sdílet Vloženo 11. Duben 2022 V 8. 4. 2022 na 14:49, R-K napsal: Zdravím vás a obracím se na vás s žádostí o případnou pomoc: Mám Fabia III. (r.v. 2015, před faceliftem), 1,2 TSI, 66 kW, manuál 5 st. Chtěl bych přes Carista či Car Scanner dokódovat Hill Hold Control (HHC, asistent rozjezdu do kopce), ale nejde mi to. V Carista tu možnost nemůžu nikde najít a v Car Scanner to vidím, ale nejde to tam změnit. Jinak Stop/Start, přisvětlení do zatáček mlhovkami či zhasnutí denního svícení při zatažené ruční brzdě jsem si tam nastavil bez problému, takže předpokládám, že to nebude tím modulem (OBD2 ELM327 Bluetooth 1.5). V diskuzích jsem různě četl, že by ten asistent rozjezdu do kopce jít měl na tento typ auta, tak bych se chtěl zeptat, zda s tím má někdo zkušenosti a jestli se mu to podařilo a jak? Případně prý by to snad mohlo jít přes nastavení "Dlouhé kódování" v Car scanneru, ale k tomu bych potřeboval přesný návod, co kde nastavit. Díky. Tak to vypadá, že je to vyřešeno. Pro případ, že by s tím měl někdo problémy jako já: V aplikaci Carista (starší verze - zkoušel jsem verzi 3.7 beta 24) jsem nastavil HHC "Enabled". Ve skutečnosti to sice nic nedělalo (HHC nefungoval), ale když jsem poté v aplikaci Car Scanner zkusil nastavit nějaký parametr HHC (Brzký, Normální, Pozdější), tak už mi to nepsalo chybu, ale parametr se přijal. Od té doby to funguje, i když je v Car Scanneru pořád u položky HHC "zakázáno". Nevím jak je to možné, ale zatím to funguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martines Vloženo 15. Duben 2022 Sdílet Vloženo 15. Duben 2022 V 20. 2. 2022 na 21:10, Martines napsal: Ahoj, zkoušel někdo nastavit pomocí caristy zapnutí mlhových světel současně s dálkovými světly? Superb 2 facelift Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Durannn Vloženo 22. Duben 2022 Sdílet Vloženo 22. Duben 2022 Ahoj, chtěl bych se zeptat, stáhl jsem si (obstaral z uložto) Caristu 5.5.1 Final a 6.2.0 Pro, ani jedna mi nechce komunikovat s OBD ELM 327 adaptérem (BT, Verze 2.1). Zkoušel jsem jiné app z Google play (Car scammer, OnCarDoc, Obd Mary,..) a ty se spárují v pohodě a fungují dobře. Nevíte kde by mohl být problém? Když stáhnu ofiko app z Google play, tak ta mi dělá to samé co plné verze - výše zmíněné. Nesparuje se. Telefon mam Xiomi mi 9 lite. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarv Vloženo 23. Duben 2022 Sdílet Vloženo 23. Duben 2022 Zkusit při nastavování více možnosti připojení. Jsou tam asi tři. Začít u BT ELM327 a pak další. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.