pan.peta Vloženo 3. Únor 2018 Sdílet Vloženo 3. Únor 2018 před 53 minutami, jan.machalik napsal: Napis prosimte postup, potřebuju to aktivovat na firemní F3. Díky Mrkni na ten můj Screenshot,nastav to podle toho a mělo by ti to šlapat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seliot Vloženo 3. Únor 2018 Sdílet Vloženo 3. Únor 2018 Mrkni na ten můj Screenshot,nastav to podle toho a mělo by ti to šlapat. Ja som to na mojej f3 vyrobenej v decembri nastavil presne takto isto a nejde mi to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jan.machalik Vloženo 3. Únor 2018 Sdílet Vloženo 3. Únor 2018 Jedine ze by to bylo novou beta verzi Caristy...Ja to takhle nastavoval taky v prosinci a bez uspechu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seliot Vloženo 3. Únor 2018 Sdílet Vloženo 3. Únor 2018 jj moze byt prave to idem odskusat do hodinky dam info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pan.peta Vloženo 3. Únor 2018 Sdílet Vloženo 3. Únor 2018 (editace) před 21 minutami, jan.machalik napsal: Jedine ze by to bylo novou beta verzi Caristy...Ja to takhle nastavoval taky v prosinci a bez uspechu. Ale na 100% to nefunguje.Někdy se okno otevře nebo zavře na poprvé,někdy až na potřetí. před 1 hodinou, jan.machalik napsal: Editováno: 3. Únor 2018, autor: pan.peta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 3. Únor 2018 Autor Sdílet Vloženo 3. Únor 2018 @Bflame za malo robim to s radostou. Nieco malo je na ich stranke, vyberies si auto a ukaze hruby zoznam nastaveni, netreba ale zabudat ze vsetko zavisi od vybavy auta + vzhladom na to ze appka koduje aj BMW, Toyotu a neviem ake dalsie auta, je podrobny zoznam asi prilis velky luxus, ktory od vyvojara nemozme ani cakat. Napr. u driving school mam na Golf7 od vyroby prve disabled, a nasledne dva su enabled. Prve som skusal aktivovat, no dana modifikacia mi v composition media nejde, co moze byt sposobene nejakou soft/hard zmenou daneho modeloveho roku. Takisto mi nepojde rain close, lebo od tusim 2014 sa to ani cez VCDS neda. P.S. rano sa mi stiahla 3.7 beta15, pondelok rano ju tu mate. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seliot Vloženo 3. Únor 2018 Sdílet Vloženo 3. Únor 2018 no takze som to odskusal a ide to uz aj mne ale jak pise pan.peta neni to uplne 100% z 10 tich pokusov sa mi okno otvorilo 3x a zavrelo 2x potom som ho musel rucne zavret ja... takze v konecnom dosledku to vidim tak ze ak to pojde na 1x super inak to nema zmysel akurat to bude vybijat baterku v kluci... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pan.peta Vloženo 3. Únor 2018 Sdílet Vloženo 3. Únor 2018 Přesně,jak říkáš. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 5. Únor 2018 Autor Sdílet Vloženo 5. Únor 2018 Nech sa paci, Carista 3.7 beta-15 je TU. Subor, ktery ma v nazve "crk.support" pouzite v pripade, ze sa Vam nedari urobit kroky popisane na stranach 5-11 v PDFku. 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 6. Únor 2018 Autor Sdílet Vloženo 6. Únor 2018 Nech sa paci, Carista 3.7 beta-16 je TU. Subor, ktery ma v nazve "crk.support" pouzite v pripade, ze sa Vam nedari urobit kroky popisane na stranach 5-11 v PDFku. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daniel Bednář Vloženo 6. Únor 2018 Sdílet Vloženo 6. Únor 2018 Aplikace mi hlásí nejdříve, jestli chci aktualizovat stávající. Dám ano a pak hodí hlášku, že nejde nainstalovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 6. Únor 2018 Autor Sdílet Vloženo 6. Únor 2018 A skusal si odinstalovat staru Caristu a potom nainstalovat novu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bflame Vloženo 6. Únor 2018 Sdílet Vloženo 6. Únor 2018 Ach jo, tak se to nedelaaa, precitaj si navod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daniel Bednář Vloženo 7. Únor 2018 Sdílet Vloženo 7. Únor 2018 už to jde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bflame Vloženo 7. Únor 2018 Sdílet Vloženo 7. Únor 2018 (editace) Si sikovny Daniel. A sk0d@ prosim ta ked vychadzaju tie bety nedas len kratky popis co sa tam zmenilo, je to niekde dostupne? Ja viem ze chcem asi moc ale bolo by to fajn. Editováno: 7. Únor 2018, autor: Bflame Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jan.machalik Vloženo 7. Únor 2018 Sdílet Vloženo 7. Únor 2018 to Bflame: sk0d@ uz to psal nekolikrat, neda to sem. Je nutno zkouset... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 7. Únor 2018 Sdílet Vloženo 7. Únor 2018 Pro ty kdo používají Caristu na FIII, když dáte aktivovat parkovací světla s DRL (svícení zadních světel spolu s denními), zkontrolujte si zda pak při zapnutí potkávacích světel LED pásky pohasínají, můžete pak oslňovat a ani o tom nevíte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bflame Vloženo 8. Únor 2018 Sdílet Vloženo 8. Únor 2018 jan.m dakujem to som asi necital alebo si nepametam, a to som presiel celu tuto temu, dik za odpoved a Martab toto ma ani nenapadlo s timi led dennimi a mne sa to prave vecer a vnoci pacilo ako to super svieti, no ze to az oslnuje som netusil.. popozeram to dakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 8. Únor 2018 Sdílet Vloženo 8. Únor 2018 Já si toho taky prvně nevšímal, až jsem stál proti stěně, zapl blinkr a "pohaslo světlo" tak jsme si říkal, že je to nějaký divný a když jsem obešel auto tak to fakt svítilo na 100% a pohaslo až s blinkrem. Za normálních okolností to nějak extra nevadí, ale když je na silnici voda a podobně tak ty LED svítí docela hodně a v určitých situacích to může oslňovat 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camarena Vloženo 10. Únor 2018 Sdílet Vloženo 10. Únor 2018 Ahoj pri instalacii Lucky patchera mi mobil vypisal: Instalacia bola zablokovana ...Tato aplikacia moze poskodit vase zariadenie. Pritom instalaciu z neznamych zdrojov mam povolenu. Kde moze byt problem? LuckyPatcher6.3.5. Android 7 , data mam vypnute. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobr007 Vloženo 10. Únor 2018 Sdílet Vloženo 10. Únor 2018 (editace) Ahoj. Tak přišel samozřejmě adaptér 2.1 na caristu nefunkční. Nic jsem nechtěl riskovat a objednal tento přišel za dva dny:https://www.sunnysoft.cz/zbozi/167PCI-068/automobilova-diagnosticka-jednotka-pro-obd-ii-s-bluetooth-ekv-elm-327-pro-android-a-windows-phone.html Naprostá spokojenost vše funguje na 100%. Octavia 2 1.9 77kw 2005 Carista 3.7 beta-16 Editováno: 10. Únor 2018, autor: Bobr007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petous22 Vloženo 11. Únor 2018 Sdílet Vloženo 11. Únor 2018 před 17 hodinami, camarena napsal: Ahoj pri instalacii Lucky patchera mi mobil vypisal: Instalacia bola zablokovana ...Tato aplikacia moze poskodit vase zariadenie. Pritom instalaciu z neznamych zdrojov mam povolenu. Kde moze byt problem? LuckyPatcher6.3.5. Android 7 , data mam vypnute. V Google Play máš asi povolenou službu Play Protect a v ní povolené "Vyhledávání ohrožení bezpečnosti zařízení". Před instalací LP to zakaž. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 14. Únor 2018 Autor Sdílet Vloženo 14. Únor 2018 Nech sa paci, Carista 3.7 beta-17 je TU. Subor, ktery ma v nazve "crk.support" pouzite v pripade, ze sa Vam nedari urobit kroky popisane na stranach 5-11 v PDFku. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luban Vloženo 15. Únor 2018 Sdílet Vloženo 15. Únor 2018 Dnes jsem ladil přítelkyni Rapida, ale moc toho nešlo . Je to nový model FL, vyroben někdy v půlce roku 2017, výbava Style. Použita Carista 3.7 beta17. Varování nezapnutého pásu - nešlo (viz obrázek) Hill asistent - nešlo Protočení ručiček budíků - nešlo Vypnutí Start Stop - povedlo se (metoda 1) U toho nezapnutého pásu mi to ukázalo, že je Disabled (což není pravda) a když jsem zkusil dát Enabled, tak vyskočila tahle hláška. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 15. Únor 2018 Autor Sdílet Vloženo 15. Únor 2018 Ak vies po anglicky, zapoj sa do oficialneho beta testovania. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.