martin špáta Vloženo 13. leden 2016 Sdílet Vloženo 13. leden 2016 Nedodělával někdo do citiga nastavitelnou podlahu kufru? Co vše je potřeba a kde to koupit? Nebo alespoň čísla dílu a zkusit to koupit přímo ve škodovce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavkaKorčagin Vloženo 14. leden 2016 Sdílet Vloženo 14. leden 2016 Dodělával. Před třemi roky. Koupil jsem originál VW UP. Byla to kompletní sada, dvě bočnice a mezi stěna. Bylo možné k tomu dokoupit i montážní materiál. Práce cca na 3/4 hodiny. Velice jednoduché. U Škodovky nebyli schopni požadovanou mezipodlahu dodat. VW je přes parkoviště a za dva dny jsem to měl k odebrání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 14. leden 2016 Sdílet Vloženo 14. leden 2016 Je to ono? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavkaKorčagin Vloženo 14. leden 2016 Sdílet Vloženo 14. leden 2016 Je. To jsou všechny položky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin špáta Vloženo 15. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 15. leden 2016 Díky za odpovědi a Čísla dílů z etky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CitiGo Vloženo 19. Únor 2016 Sdílet Vloženo 19. Únor 2016 Zdravím pánové, byl by někdo ochotný a vytáhl by mi rozměr šroubů ? děkuji ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 25. leden 2019 Sdílet Vloženo 25. leden 2019 Nema nekdo nahodou na prodej? Diky, pripadne SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.