MarekPa Vloženo 15. leden 2016 Sdílet Vloženo 15. leden 2016 Zdravím, dnes jsem si vyzvedl auto z autorizovaného servisu, bylo tam na přelakování levého zadního blatníku a výměnu zadní lampy. Auto jsem vyzvedl a jel do práce... hned jsem si všiml, že je něco špatně, tak jsem do servisu volal, co s tím dělali, prý že nic, že ani nic neodstrojovali, tak nevím... Projevuje se to tak, že zhruba od 20 km/h a více se začne ozývat hučení, jak kdyby tak 100x silnější než klasické hučení od zimních pneu... čím rychleji se jede tím je to někdy slabší, někdy silnější... převážně se to děje při jízdě rovně, když se zatáčí, tak je to slabší, ale přesto je... myslím si, že to není ložisko, to zní trošku jinač, nedokážu to lépe specifikovat.. myslíte, že by to treba mohla být rozhozena souběžnost kol? Jak to zvedali kvůli lakování, že by to nějak rozhodili? a nebo co by to mohlo být?... jo ještě.. auto ani nikam netáhne.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomik.cesko Vloženo 15. leden 2016 Sdílet Vloženo 15. leden 2016 Sbíhavost se hučením neprojevuje. Spíš ti tam hučí nějakej povolenej plast, turbulence nebo tak něco. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarekPa Vloženo 15. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 15. leden 2016 No nevím no, je to fakt divné... zkoušel jsem i na parkovišti dát kole naprosto doprava nebo doleva jezdit kruhy, různě slalom apod.. nijak se to neprojevovalo.. ani brzdy netahaly při rychlém brždění, takže nějaký ten plast by to být mohl.. ale zase v tom servise mi přes telefon tvrdili, že to auto bylo pouze na lakýrně, že nebylo ani nijak odstrojeno.. tak nevím no .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarekPa Vloženo 15. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 15. leden 2016 A ještě jedna podstatná informace.. zvenku žádný hluk slyšet nejde, pouze uvnitř! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanicek77 Vloženo 6. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2017 prosim o radu strsne mi huci prave kolo vymenil jsem lozisko i kineticky kloub ale stale to huci kdyz jedu rovne a kadyz zatacim do leva kdyz zatacim do prava tak je to v klidu prosim o radu uz nevi co dal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanT Vloženo 6. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2017 Vyměň pneu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda-k Vloženo 9. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2017 A zkoušel jsi zatočit levým kolem? Někdy to dost klame, říkáš si určitě to hučí z pravé strany, zvedneš ji a kolo se točí tiše. Pak zvedneš levou roztočíš kolo a to hučí jako kráva... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.