no.12 Vloženo 17. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2007 mám dotaz, kde seženu ty silentbloky které mají tu plnou gumu??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
multipas Vloženo 17. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2007 v seate - silenbloky co seat ibiza cupra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
no.12 Vloženo 19. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2007 je číslo těch silentbloků na tu cupru "6LL 407 183" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adrianka Vloženo 3. Červen 2008 Sdílet Vloženo 3. Červen 2008 tak to by bylo mrdooozní, já myslel jestli třeba ty vaše silný káry nemaj jiný uložení ramen, nebo tak něco akorát že už tu na stole mám nový origo To taky nechápu, že Fábka se silnějším a těžším motorem má stejné uložení jako 1.2. Vůbec na těch našich skvělých silnicích jde životnost do háje tak mě se to vysralo až teď po 103tis km a stoho jsem toho celkem dost nalítal se sport podvozkem nebo pružinách, a celkem širokejch šprckách takže myslim, že to ještě celkem jde na seriovej díl Zdravím,chtěl bych se zeptat ohledne tech silentblocich jak se poznaj že jsou špatne při zatačeni a opetovnem pušteni volantu se mi volant vraci do polohy rovně ale velice sekavym zbusobem je to dosti nepřijemne.za tyden mam jet do chorvatska tak se chci dozvedet jestli to neni nebezpečne dik za brzkou odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajko Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 chlapi je toto roztrhnuty silentblok alebo nie? roztrhnuta je iba ta tenka "blana" dole Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 Nie ,otrhnutý je ked sa urvú tie nosíky stredu-aspoň jeden Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajko Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 aha takze toto je v pohode...ok diky moc, ta blana sa mi zdala byt daka tenka tak ci tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 ten silentblok je dobrej, jak psal vikino musely by bejt trhlý ty "výztuhy" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajko Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 ten silentblok je dobrej, jak psal vikino musely by bejt trhlý ty "výztuhy" diky moc aj tebe za odpoved to som rad idem ich menit lebo mi vrzga auto ze az Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 nemáš za co...to vrzání a "ťukání" je k zlosti - nedávno jsem taktéž měnil, tyhle silentbloky ramen a gumičky uložení stabilizátorů..a boooožskej klid tak ať se zadaří Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vohnout Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 zdravym,tak jsem koula na siletbloky ramen,a jeden je gut a ten druhej je trochu natrznenej,vydrzi to jeste neco?????co se stane kdyz se prerve celej,kromme vrzani atd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 stane se to, že tě bude otravovat hnusný vrzání, ťukání a při rozjezdu a brždění budeš cejtit škubání + stabilita celýho auta nebude taky žádnej zázrak...něco to ještě vydrží, já najezdil s jedním natrženým a druhým roztrženým párset km, ale jak se dalo šly silentbloky ven a rychle nový Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vohnout Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 stane se to, že tě bude otravovat hnusný vrzání, ťukání a při rozjezdu a brždění budeš cejtit škubání + stabilita celýho auta nebude taky žádnej zázrak...něco to ještě vydrží, já najezdil s jedním natrženým a druhým roztrženým párset km, ale jak se dalo šly silentbloky ven a rychle nový no jeden mam skoro novej a ten druhej je lehce natrzenej takze se nic podelat nemuze??? najezdim na to jeste treba 3000tis a vic??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajko Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 urcite to treba vymenit ale nie je to az taka zavada...ja na tom jazdim uz dlhsie a az teraz som sa dokopal k vymene... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.