SUP1 Vloženo 30. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2015 To je právě to, co jsem v zapojení nenašel, bohužel není to tam. Ale psal jsem Vickovi pin na rádiu, který to spíná (pin č.17 na modré svorkovnici "trikolora" u radia by měl být remote), takže se musí jít po kabelu 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky.69 Vloženo 17. leden 2016 Sdílet Vloženo 17. leden 2016 Zdravím, takže jsem si zde přečetl pár návodů na připojení AUX kabelu do DX. Vše potřebné mám. Ale radio nejsem schopen dostat ven. Přečetl jsem si, že stačí šroubovákem zatlačit packy do středu a povytáhnout . Proto se po marných pokusech ptám, zda-li nemá někdo z Brna a okolí ty speciál klíče...kterými to vycukneš hned nebo zda-li máte nějaký jiný tipy na vyproštění DXka. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 17. leden 2016 Sdílet Vloženo 17. leden 2016 Témata jsem sloučil. Zkus Váša, je z prostějova. Mě to vždycky šlo tím šroubovákem, ale pomohli by ti snad zadarmo i v autorizáku, popř. v ahifi.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky.69 Vloženo 17. leden 2016 Sdílet Vloženo 17. leden 2016 Témata jsem sloučil. Zkus Váša, je z prostějova. Mě to vždycky šlo tím šroubovákem, ale pomohli by ti snad zadarmo i v autorizáku, popř. v ahifi.cz Tam jsem ten kábl koupil, zkusím se tam optat:)...jestli by neměli chvilku.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Supermaxer Vloženo 7. Duben 2016 Sdílet Vloženo 7. Duben 2016 Zdravím. Jsem nový majitel Superba, dotáhl jsem si ho z Německa a potřeboval bych poradit jak dostat do DX češtinu. Pročetl jsem tady snad celé forum a jednoznačnou a polopatickou odpověď jsem nenašel. Nejnověší mapy CZ-PL jsem si dokázal stáhnout vypálit a v pohodě navigace to vzala tam problém není, ale prostě to rádio s navigací nemá menu v češtině. Nechce se mi jak tady někdo psal že mu v autor. servisu řekli za nahrání češtiny takovou palbu. Není prosím nějaká jiná cesta? Mám Supa rok 2005. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fanda22 Vloženo 27. Duben 2016 Sdílet Vloženo 27. Duben 2016 Dobrý den. Měl bych prosbu, mám DX a přestalo mi hrát rádio. Stanice se normálně naladí, ale není žádná odezva na regulaci hlasitosti. Nemá s tímto problémem nějaké zkušenosti. Dík za odpovedi. Fanda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 30. Duben 2016 Sdílet Vloženo 30. Duben 2016 Zdar Fando, a CD normálně hraje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
66kw 4x4 Vloženo 29. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2016 Zdravím pánové,zvažuji koupi staršího radia DX.Měl jsem v autě symphony to kleklo tak tam chci dát DX.Vím že dneska už je za zenitem,ale přesto.Elektrika je pro mě španělská vesnice našel by se někdo kdo na Královehradecku umí dx zapojit do auta.Samozřejmě to nechci zadarmo.Je tu někdo šikovnej ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 29. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2016 Moc lidí, co Ti to zapojí, nebude. Spíš se elektrikářům do toho nebude chtít. Je to docela velká předělávka, resp. musí se udělat anténa GPS a natáhnout k ní kabely = stropnice dolů. Pokud opravdu chceš retro DX, nezapomeň dokoupit antenu GPS včetně kabeláže. Pokud bydeš chtít nadále přehrávat CD, musíš dokoupit ještě CD měnič, opět včetně kabeláže. Čili opravdu si to ještě rozmysli, není to jen o nákupu rádia. A dále si rozmysli, jestli Ti grafika alá rok 1980 za to stojí. Ovšem pokud máš doma Supa "veterána" v perfektním, výstavním stavu, tak to chápu. V opačném případě efekt nulový Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 29. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2016 zas takový problém to není! stačí dát gps anténu pod palubku jako vždy při dostavbě navigace... a místo cd changeru připojit zařízení na usb na sd karty.. práce na 2hod není problém zapojit u Humpolce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 29. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2016 Přesně tak jak píše Milhausek. Jednoduchá alternativa, GPS pod palubkou mám už 5 let a funguje perfektně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 29. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2016 (editace) Já myslel, že jde klukovi jde origo zástavbu, když už se rozhodl využít takto zastaralý přístroj s grafikou alá hra Mario a zastaralou technikou tuneru a vestavěného zesilovače Pokud mu jde vyloženě o navigaci a hudbu v jednom, tak doporučuji spíše novějšího koupit 2dina, které obstojně hraje a má i několik dalších funkcí, třeba jako HF, nebo se dívat na video třeba Jinak ano, nabastlit se to samozřejmě halabala dá Editováno: 29. Srpen 2016, autor: SUP1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 29. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2016 Pokud tady chceš tvrdit ze zapojit vše jako origo a použit interní anténu misto te na střeše je bastleni tak v tom pripade bych rad viděl jak to umíš namontovat tySent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 29. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2016 Nevím co je na použití interní GPS místo střešní za bastlení, ja v tom vidim spíše přínos, protože na první pohled neupozorňuješ okolí na navi v autě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 30. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2016 (editace) Pánové, asi jste mě blbě pochopili. Dát anténu jinam je samozřejmě dobře. Nabastlit já říkám všemu, co znamená namontovat. Nicméně pokud si chce dát někdo do jedničkového Superbu DX, resp.přestavět ze Symphony, předpokládám, že ten Superb je v TOP stavu a chce z toho udělat plný originál, aby ho za pár let mohl dát na veteránské značky. Pro čistě uživatelské potřeby je to holý nesmysl. Však jsem psal, navigace naprd, grafika naprd, tuner naprd... Prostě starý přístroj Editováno: 30. Srpen 2016, autor: SUP1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 30. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2016 To jsem tedy opravdu pochopil blbě pochopil, každopádně s DX máš pravdu, potenciál nulový, jedině originalita... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš Láz Správce Beňo Vloženo 2. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2016 Cus lidi..mam DX radio, mam antenu pripojenou, kabel do radia taky.. navigace najde polohu ale kdyz jedu, tak se to projevuje skokove tak po pul kilometrech..a nekdy ani to ne.. je nekdo v Praze kdo by se ma to podival? Neni to tim ze v aute z vyroby Navi nebyla? Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 3. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2016 To asi ne, pokud najde polohu hned. Spíš bych viděl problém v navigačním CD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dibla Vloženo 27. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2016 (editace) Dobry den, mam origo dx gps. Najednou mi prestala fungovat horni cast displeje budiku + sipky navigace a velice se zhorsil signal fm radia. Diagnoza mi ukazuje zadna komunikace jednotky dopravniho hlaseni (TMC). Nemel uz nekdo podobny problem? Jak vyresit? Co se stalo? Dekuji za odpovedi. Vyreseno: Takze na radu Miloslav Janda jsem nechal vymenit pojistku v tmc jednotce a vse jede jak ma! Editováno: 18. Listopad 2016, autor: Dibla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marlboroclassic Vloženo 10. leden 2018 Sdílet Vloženo 10. leden 2018 zdravím, mohl by mě někdo poradit? mám superba s navigací DX a píše mi to tuto hlášku: the navigation system is being activated. please observe RTR. nevíte co s tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
qqwerm Vloženo 4. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2023 čím nahradit rádio DX ? Bude takové pak komunikovat s dislejem na tachometru? Ta navigace je strašná, Fakt strašná a je tam jen Polsko a Česko. Facelift Supika 2,0 TDI BSS L&K12/2006. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.