Publikováno Leden 18, 20169 r Ahoj, jak se dá snadno identifikovat OII s DPF? Je to podle kódu motoru? Konkrétně BMM jsou s DPF? Díky
Leden 18, 20169 r 2.0 TDI PD s DPF BMM, 8V, 103kW BMN, 16V, 125kW 1.9 TDI PD s DPF BLS, 8V, 77kW Některé dovozové kusy (2.0 i 1.9) mohou mít pasivní DPF, které se musí po nějaké době vyměnit, cena je cca poloviční, ale vyskytují se velmi zřídka. Ve štítku servisky nebo v kurfu je 7GG -> značí přítomnost DPF CR vždy... Upraveno Leden 18, 20169 r od ka_r_los
Leden 18, 20169 r Autor A tohle ti co, tohle ti zamknou... Zrovna BMM je s DPF BMN, BLS apod... CR vždy... Jednak ti děkuju za odpověď, druhak tomu zamčení moc nerozumím a třeťak, škoda žes to trochu nerozvedl, ale jak říkám, díky! Kdyby se našel někdo, kdo by byl ochoten mi to nějak objasnit víc, tak bych se neurazil!
Leden 18, 20169 r Chtěl tím říci, že tyto informace se tu dají v různých tématech najít. Nicméně v samostatném tématu je nikde nevidím. Tak to nechám být. A ještě něco - necituj bezprostředně předcházející příspěvek, pravidla fora to nedovolují.
Leden 18, 20169 r Autor OK díky, fakt nejsem z těch, který než se jednou podívaj, tak se radši třikrát zeptaj, prohledal jsem to tu dost i jinde, ale nic rozumdávajícího jsem nenašel. Sedím u toho od rána... No to je ta informace co jsem potřeboval, jak je to označeno na ŠTÍTKU!!! Upraveno Leden 18, 20169 r od Redkombík
Leden 18, 20169 r Tak jsem ten můj příspěvek trošku vylepšil;) Jinak nekoukej jen tady, koukni na wiki a tam máš vypsanou spoustu motorů i s kódy, pak už jen zadáváš 1 po druhém a máš to:) Upraveno Leden 18, 20169 r od ka_r_los
Leden 19, 20169 r Autor No jo, už to na těch štítkách vidím a machruju... Jinak na Wikipedii anglický, jsou pěkně přehledné tabulky i s kody motorů, na český se to bohužel neobjeví.... Upraveno Leden 20, 20169 r od Redkombík
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.