petr.d Vloženo 18. leden 2016 Sdílet Vloženo 18. leden 2016 Zdar chlapi, dneska se mo rozsvitila kontrolka diagnostiky, po pripojeni hlasi chybu 16485 (Měřič hmotnosti vzduchu - nesmyslný signál) Chybu jsem vymazal, vse je OK, ale jen se zeptam - resit toto nejak dal a nebo je to jen nejaka blbost a neresit? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 18. leden 2016 Sdílet Vloženo 18. leden 2016 16485 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.d Vloženo 28. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 28. leden 2016 (editace) To si dokazu najit taky.. otazka znela jinak.. Editováno: 28. leden 2016, autor: Pawouk Necituj bezprostředně předcházejcíí příspěvek! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 28. leden 2016 Sdílet Vloženo 28. leden 2016 Ahoj po lopatě: Dokud se chyba znovu nezapíše,tak nic neřeš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolbe Vloženo 20. Únor 2016 Sdílet Vloženo 20. Únor 2016 Ahoj, řeším stejný problém. Po vymazání se do rozsvítila znova. Nechal jsem vyměnit váhu, byla špatná, ale po 70 km se znova rozsvítila, pak zhasla a takhle pořád dokola. Nechal jsem vyčistit EGR, ale marně. Zase svítí. A proto bych se chtěl zeptat jestli nemá někdo tento problém úspěšně vyřešen? Mám obavu aby to nebylo někde v kabelech. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.d Vloženo 11. Březen 2016 Autor Sdílet Vloženo 11. Březen 2016 U mě se po vymazání už neobjevila a mám od té doby skoro 6.000 km... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.