Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ahoj,

mám Citigo Elegance plus.Koupil jsem paket Monte Carlo (křídlo,přední lízo) Barva auta je pearl chci to nechat nastříkat na černou ale nevím jakou ? Nejlépe která se dává na Monte carlo.Nevíte někdo kdo barvy ?  dík za info

• o 2 roky později...
Vloženo

ví nekdo zda pasuji nejake doplnky monte carlo  (predni lizatko, zadni kridlo, a zadni difuzor) ze citigo pred faceliftem na citigo po faceliftu??  Predni lizatko asi pasovat nebude, ale ten zadek?? 

Vloženo

Ja uz mam totiz paket na obe Citiga :-) A stale se nemohu rozhodnout, zdali se mi libi puvodni model nebo uplny FL . Ale soused ma ten polovicni FL a az da paket i on, tak provedeme srovnani :-)

Vloženo (editace)

Ten, co mas vyfoceny na podlaze pasuje na naraznik s hranatymi mlhovkami a grilem, tedy FL Citigo. Na predFL Citigo, resp. na naraznik s kulatymi mlhovkami nepasuje.

Editováno: , autor: Šutrák

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...