Publikováno Leden 26, 20169 r !Hodnoty vstřiků z Vagu jsou v pořádku a nastavení řemene? 2.0 TDI bkd 103 kw Hodnota skupiny 04 Odchylky Ventily Upraveno Leden 26, 20169 r od smrtak
Leden 26, 20169 r začíná to vykřičníkem, končí otazníkem. Je to výhružka, nebo otázka? A pokud otázka, tak čeho se týká?
Leden 26, 20169 r Autor Omlouvam se otazka....jestli jsou vstriky v poradku a nastaveni rozvodu... Vykricnik tam zustal chtel jsem ho editovat a uz to neslo Upraveno Leden 26, 20169 r od Pawouk Upraven název tématu. ;-)
Leden 27, 20169 r Autor A v kanálu 04 sloupec 04 je v pořádku -2.0 KW ? A jediný co mi to dělá je že při tahu to cuka jako by nešel jeden vstriky,a někdy to nechytne tocim a tocim a nic ,ale když to roztahnu nebo spustím z kopce tak to chytne. tak jsem objednal těsnění na vstriky a uvidime. Pokud máte jiné řady poradte díky Jirka
Leden 27, 20169 r Teoreticky tam ma byt 0. Ale tolerance je tusim -4 az 4. Takze -2 je v pohode. Kdybys to chtel mit presne, muselo by se to seridit na pripravky... Pripadne se to da pomerne jednoduse postelovat tak, aby tam byla 0. Ale pry 0 neni vzdy spravne.
Květen 2, 20178 r Ahojte, prikladam hodnoty vstrekov z vagu. Mozete pozriet ci je to OK? Auto mi skube v plnom tahu od 1800 do 2400 otacok a to len ked je zahriate na 90 stupnov. Jedno meranie bolo robene v jeden den a to druhe v druhy den, nameral som rozne hodnoty, s tym ze sa tie hodnoty dost menia. Dakujem za radu.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.