smrtak Vloženo 26. leden 2016 Sdílet Vloženo 26. leden 2016 (editace) !Hodnoty vstřiků z Vagu jsou v pořádku a nastavení řemene? 2.0 TDI bkd 103 kw Hodnota skupiny 04 Odchylky Ventily Editováno: 26. leden 2016, autor: smrtak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 26. leden 2016 Sdílet Vloženo 26. leden 2016 začíná to vykřičníkem, končí otazníkem. Je to výhružka, nebo otázka? A pokud otázka, tak čeho se týká? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smrtak Vloženo 26. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 26. leden 2016 (editace) Omlouvam se otazka....jestli jsou vstriky v poradku a nastaveni rozvodu... Vykricnik tam zustal chtel jsem ho editovat a uz to neslo Editováno: 26. leden 2016, autor: Pawouk Upraven název tématu. ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 27. leden 2016 Sdílet Vloženo 27. leden 2016 Vypada to dobre... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smrtak Vloženo 27. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 27. leden 2016 A v kanálu 04 sloupec 04 je v pořádku -2.0 KW ? A jediný co mi to dělá je že při tahu to cuka jako by nešel jeden vstriky,a někdy to nechytne tocim a tocim a nic ,ale když to roztahnu nebo spustím z kopce tak to chytne. tak jsem objednal těsnění na vstriky a uvidime. Pokud máte jiné řady poradte díky Jirka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 27. leden 2016 Sdílet Vloženo 27. leden 2016 Teoreticky tam ma byt 0. Ale tolerance je tusim -4 az 4. Takze -2 je v pohode. Kdybys to chtel mit presne, muselo by se to seridit na pripravky... Pripadne se to da pomerne jednoduse postelovat tak, aby tam byla 0. Ale pry 0 neni vzdy spravne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlado822 Vloženo 2. Květen 2017 Sdílet Vloženo 2. Květen 2017 Ahojte, prikladam hodnoty vstrekov z vagu. Mozete pozriet ci je to OK? Auto mi skube v plnom tahu od 1800 do 2400 otacok a to len ked je zahriate na 90 stupnov. Jedno meranie bolo robene v jeden den a to druhe v druhy den, nameral som rozne hodnoty, s tym ze sa tie hodnoty dost menia. Dakujem za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.