Publikováno Leden 26, 20169 r Ahoj dneska jsem při otevření dveří zavadíl o nějaký drn trávy parkovat jsem u chodníku kde byl mírný kopeček. A při zavírání jsem si poškodil spodní listů dveří nevíte jak to opravit ? Zkoušel jsem to nějak nacvaknout ale nejde to. Mám dneska pech protože mi z krytu předního zrcátka vypadlo zrcadlo no když se sere tak se sere )))
Leden 26, 20169 r Jo já byl taky tak šikovnej a podařilo se mi to, byl jsem zbrklej a zavadil jsem tím o nohu. Vyřešil jsem to kvalitní oboustrankou, obyčejná levná se brzo odlepila a nedrželo to. Ale i dobrý lepidlo to podrží.
Březen 8, 20169 r Čauves Já jsem měl to samé. Majitel přejemnou to zkoušel oboustrankou a silikonem a nic :/ tak jsem to očistil odmastil. Doma jsem našel nějakej chemoprén extrém, nakydal jsem tam toho pul tuby. Přes noc jsem to nechal v teplé garáži a vyšprajcoval o zeď prkýnkem přes hadr. Drží to jak přibitý a to jsem to bral už několikrát vapkou
Únor 12, 20178 r chalani vie niekto ako je to tam prichytene ? je to len nejak nacvaknute alebo z druhej strany priskrutkovane ? mam to na kraji tiez odtrhnute a chcem to dat cele dole cez leto.
Leden 21, 20187 r Je to aj nacvaknute spredu aj priskrutkovane zozadu. Ked otvoris dvere tak dole pri spodku zvnutra uvidis skrutky.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.