Superbub Vloženo 26. leden 2016 Sdílet Vloženo 26. leden 2016 Ahoj dneska jsem při otevření dveří zavadíl o nějaký drn trávy parkovat jsem u chodníku kde byl mírný kopeček. A při zavírání jsem si poškodil spodní listů dveří nevíte jak to opravit ? Zkoušel jsem to nějak nacvaknout ale nejde to. Mám dneska pech protože mi z krytu předního zrcátka vypadlo zrcadlo no když se sere tak se sere ))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 26. leden 2016 Sdílet Vloženo 26. leden 2016 Jo já byl taky tak šikovnej a podařilo se mi to, byl jsem zbrklej a zavadil jsem tím o nohu. Vyřešil jsem to kvalitní oboustrankou, obyčejná levná se brzo odlepila a nedrželo to. Ale i dobrý lepidlo to podrží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Superbub Vloženo 27. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 27. leden 2016 Aha tak díky za radu koupím nějakou pořádnou; ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manoto Vloženo 8. Březen 2016 Sdílet Vloženo 8. Březen 2016 Čauves Já jsem měl to samé. Majitel přejemnou to zkoušel oboustrankou a silikonem a nic :/ tak jsem to očistil odmastil. Doma jsem našel nějakej chemoprén extrém, nakydal jsem tam toho pul tuby. Přes noc jsem to nechal v teplé garáži a vyšprajcoval o zeď prkýnkem přes hadr. Drží to jak přibitý a to jsem to bral už několikrát vapkou 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.a.r.e.k Vloženo 12. Únor 2017 Sdílet Vloženo 12. Únor 2017 chalani vie niekto ako je to tam prichytene ? je to len nejak nacvaknute alebo z druhej strany priskrutkovane ? mam to na kraji tiez odtrhnute a chcem to dat cele dole cez leto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek96 Vloženo 21. leden 2018 Sdílet Vloženo 21. leden 2018 Je to aj nacvaknute spredu aj priskrutkovane zozadu. Ked otvoris dvere tak dole pri spodku zvnutra uvidis skrutky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.