Milos Vloženo 21. Září 2006 Sdílet Vloženo 21. Září 2006 Nemate nekdo zkusenost, jak se zbavit mikroskrabancu z mycky. Mam červnou cihlovku a na slunicku pri dukladnem pohledu, vidim na aute mikroskrabance snad z myčky, nebo spíš z běžnýho používání i možná ručního mytí. I když jsem s tím byl v myčce 2x za život auta. Víc už ani ťuk. Jinak meju ručně a do myčky vůbec nejezdím. Poradte mi pls znacku a typ kosmetiky nebo nekoho, kdo to rozlestuje nebo jestli je to vůbec možný. Jakej je pak vysledny efekt? Všimnul jsem si že tím trpí hlavně tmavší odstíny barev, třeba černá zelená, červná, atd....u stone nebo stříbrný to tak vidět nejni, ale dost aut tím trpí co takhle člověk v létě vypozoruje. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Vloženo 22. Září 2006 Sdílet Vloženo 22. Září 2006 ja se take pridam-prosim o radu s kosmetikou-koupil jsem par druhu na lak-ale vysledek nicmoc-akorat drina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 22. Září 2006 Sdílet Vloženo 22. Září 2006 http://www.sonax-servis.cz/inc/program.asp?page=5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 22. Září 2006 Sdílet Vloženo 22. Září 2006 Tem mikroskrabancum nezabranis ani pri rucnim myti. Ja jsem v mycce nikdy nebyl a z 90% auto meju bezkontaktne, ale pri suseni - a to muzes pouzivat na kazde suseni novou jelenici - se tam ty mikroskrabance udelaji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 22. Září 2006 Sdílet Vloženo 22. Září 2006 tak, tak!!!- meju jen ručně, opatrně, před mytim oplachuju wapkou, sušim pokaždý čistou novou falešnou jelenicí a je to voškrábaný , je to napikaču měl jsem ale ještě zbyteček skvělí leštěnky, kerá dosla a ž ji nemužu nikde sehnat, a už hlavně nevim jak se to jmenovalo kuaaaa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DEZENT Vloženo 22. Září 2006 Sdílet Vloženo 22. Září 2006 Mé dřívější auto mělo tmavě modrou metalízu ,ale jedině co mi pomohlo zbavit se škrábanců byla Tempo pasta. Nyní mám auto v šede stone a zatím používám jen autobalsam od Velvany v plechovce je to nenáročné na použití a auti se i hezky leskne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 22. Září 2006 Sdílet Vloženo 22. Září 2006 ty vogo tempo je drsňárna!(to doslova) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milos Vloženo 23. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 23. Září 2006 Souhlasim, to tempo je docela o hubu, spíš se pokusim domluvit s tím sonax-servisem, stojí to sice dvali litry, ale jestli to daji nějakým decentním způsobem dopořádku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubo Vloženo 23. Září 2006 Sdílet Vloženo 23. Září 2006 Tiez umyvam vyhradne rucne, ale tie mikroskrabance vzniknu vzdy. Prach je svina a staci male zrniecko a je to, toho sa neda zbavit. Renovaciu laku si dam urobit ked bude mat auto aspon 3 roky, nechcem zbytocne zmensovat vrstvu laku. Jedine co docasne pomaha je auto dokladne navoskovat a vtedy sa tym voskom vyplnia aj mikroskrabance. Na pohlad to posobi lepsie. Laku to rozhodne neuskodi, skor naopak, este sa zvysi ochrana. Kazdopadne auto ktore chodi len do autoumyvarky na ostrom slnku vyzera naozaj zalostne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 23. Září 2006 Sdílet Vloženo 23. Září 2006 skrabance mam aj ja este k tomu pridaj aj sem tam kamienok a parkovanie na sidlisku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milos Vloženo 23. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 23. Září 2006 Tiez umyvam vyhradne rucne, ale tie mikroskrabance vzniknu vzdy. Prach je svina a staci male zrniecko a je to, toho sa neda zbavit. Renovaciu laku si dam urobit ked bude mat auto aspon 3 roky, nechcem zbytocne zmensovat vrstvu laku. Jedine co docasne pomaha je auto dokladne navoskovat a vtedy sa tym voskom vyplnia aj mikroskrabance. Na pohlad to posobi lepsie. Laku to rozhodne neuskodi, skor naopak, este sa zvysi ochrana. Kazdopadne auto ktore chodi len do autoumyvarky na ostrom slnku vyzera naozaj zalostne. A jakou značku vosku používáš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
makov Vloženo 23. Září 2006 Sdílet Vloženo 23. Září 2006 kamarat presiel cele auto TEMPO pastou a tusim to pomohlo.Akurat kde to mal obite od kamienkou tak mu to ostalo biele. ja som ju skusal na jednom mieste kde mi to nejaky cu..k odrel a jeho lak zosiel pekne dole a je to uz len trocha tuknute.Netreba sa bat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubo Vloženo 24. Září 2006 Sdílet Vloženo 24. Září 2006 A jakou značku vosku používáš? Nechavam voskovat u znameho ktory to robi za pomoci elektrickej lesticky. Neviem co konkretne pouziva, ale uz sa tomu venuje nejaky cas a doverujem mu. Osobne som to rucne neorobil, pretoze by som tam zarucene nechal nejake flaky, nemam tolko skusenosti a ani casu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ceannu Vloženo 24. Září 2006 Sdílet Vloženo 24. Září 2006 na tempo pozor ... kamarat ho pouzil a cca po pol roku mu vybehli divne flaky na laku...mozno to bolo vekom tempa nakolko ho kupoval v hypermarkete!!! flaky isli dat dole opakovanym vylestenim... osobne si myslim ze tychto skrabancov sa zbavis tak na dva mesiace a potom su tam zase (voda, dazd, slnko, prach a hlavne par drbnutych spoluobcanov na sidlisku) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 24. Září 2006 Sdílet Vloženo 24. Září 2006 Tempo je brusná pasta, která se nemůže používat pořád dokola, protože zeslabuje vrstvu laku a musí se s rozumem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milos Vloženo 24. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 24. Září 2006 na tempo pozor ... kamarat ho pouzil a cca po pol roku mu vybehli divne flaky na laku...mozno to bolo vekom tempa nakolko ho kupoval v hypermarkete!!! flaky isli dat dole opakovanym vylestenim... osobne si myslim ze tychto skrabancov sa zbavis tak na dva mesiace a potom su tam zase (voda, dazd, slnko, prach a hlavne par drbnutych spoluobcanov na sidlisku) Ono nakonec jsem si všimnul že to má úplně každé auto, ve větší nebo menší míře, ale na těch světlejších barvách to neni prostě tolik vidět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 24. Září 2006 Sdílet Vloženo 24. Září 2006 Nerad to říkám (Bobik bude zbytečně spokojenej) ale lepší barva jak šedá stone není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milos Vloženo 24. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 24. Září 2006 To Gil: No asi tak tuhle barvu maji naši na fábce a nejni na ní vidět skoro žádný poškození... i když už je auto starý 5 let...ani nejni tolik vidět když je špinavá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 24. Září 2006 Sdílet Vloženo 24. Září 2006 Ale psssst Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubo Vloženo 25. Září 2006 Sdílet Vloženo 25. Září 2006 Ono nakonec jsem si všimnul že to má úplně každé auto, ve větší nebo menší míře, ale na těch světlejších barvách to neni prostě tolik vidět. Je to tak, svetlejsie farby a este k tomu pokial su metalicke tak tam tie mikroskrabance tak nevidno ako na tmavsich odtienoch. S tym uz sa musia majitelia tmavsich farieb zmierit . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milos Vloženo 25. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 25. Září 2006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vytlacil Vloženo 25. Září 2006 Sdílet Vloženo 25. Září 2006 Ja mam zelenou metalizu a je to tragedie, ale zase se mi jina barva tolik nelibi:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 25. Září 2006 Sdílet Vloženo 25. Září 2006 no já musim přihodit, že ne Coriidě je to vidět na slunci taky. Auto mám 2 měsíce, 4x myté ručně, oplachované Wapem, sušené jelenicí, a stejně jsou šmouhy znát. Ale jsem domluvenej s klukama na myčce, že to v průběhu října přeleští, tak zjistim, jak to bude vypadat a co používají, pak dám vědět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 25. Září 2006 Sdílet Vloženo 25. Září 2006 Tem skrabancum nezabranis, a asi bych ani nedoporucoval s nimi nejak vyrazneji nakladat. Poskrabana je jen vrchni, ochranna, vrstva laku. Jakymkoli pokusem o odstraneni tech mikroskrabancu se ta vrstva odstranuje a odstranuje az zmizi uplne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 25. Září 2006 Sdílet Vloženo 25. Září 2006 Nerad to říkám (Bobik bude zbytečně spokojenej) ale lepší barva jak šedá stone není co to tady ctu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.