Publikováno Leden 30, 20169 r Dělal jsem to pro svoji potřebu, dávám k dispozici na web kdyby se to někomu hodilo... Jedná se o flashovou grafickou aplikaci simulující zpřevodování jedničkových oktávek... Řadíte kvalty, regulujete rychlost/otáčky a na budících se zobrazují reálné hodnoty... Veškeré údaje (převodové poměry apod.) jsem použil z dílenských příruček, takže vše sedí naprosto přesně... K dispozici jsou veškeré motorizace... Náhled Sepsal jsem vám k tomu i návod jak to ovládat... Odkaz na aplikaci http://www.vseved.info/OCTAVIA Upraveno Únor 20, 20169 r od kenanab
Leden 31, 20169 r nefunguje odkaz... data si to vyčítá z nějakého souboru, nebo je to pevně v kódu programu?
Únor 1, 20169 r Pěkné Tohle by se mi opravdu líbilo na OII, mít tam možnost načítání konfigurace převodů z TXT tak je to geniální
Únor 1, 20169 r Autor zadávání převodů by se klidně dalo přidělat... poté by to bylo použitelné prakticky na jakékoli auto... Jen zadat převodové poměry a rozměr kol...
Únor 1, 20169 r a jakou to ukazuje rychlost? skutečnou (získanou teoretickým výpočtem), nebo tu, co se zobrazuje na tachometru (tedy vždy o něco vyšší)?
Únor 20, 20169 r Autor Takže aplikace je znovu funkční... Nově přidány i veškeré benzínové motorizace... Upraveno Únor 20, 20169 r od kenanab
Únor 25, 20169 r Autor Mám v plánu udělání i univerzální aplikaci, použitelnou na jakékoli auto... Zadáte jen převodové poměry, rozměr kol a hodnotu volnoběhu a omezovače a poté bude vygenerována simulace přímo na míru...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.