wlado93 Vloženo 6. Květen 2022 Sdílet Vloženo 6. Květen 2022 (editace) @tom01 Smartlink sa viaze na VIN auta, ale je aktivovany v jednotke. Ked ti v autorizaku prisposobia novu jednotku k autu tak ti odomknu aj funkcie ktore mas teraz aktivne. Editováno: 6. Květen 2022, autor: wlado93 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom01 Vloženo 28. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2022 Brouzdal jsem teď po webu a hledal, kde lze nejlevněji koupit aktivaci Smartlinku pro Swinga a našel jsem toto: https://www.only4cars.cz/skoda-smartlink-000054830a/?gclid=EAIaIQobChMIodGw_sC78wIVRBkGAB3mswbSEAQYASABEgIUcfD_BwE No zadara to stále není, ale je to o cca 1.000Kč levnější než dříve :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deawon Vloženo 28. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2022 Jenze dalsich 500Kc ve SA za aktivaci. Chtel jsem to ale nakonec na to kaslu. Rapid ma stejne displej moc dole tak mam vlevo v rohu mobil se Sygic navigaci s online provozem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.