Panchez Vloženo 19. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2013 Ahoj, koukam ze je nas vic, co si myslime, ze je to zbytecnost. Nekteri to chteji a me by spis zajimalo, jak to vypnout. Nevite? Mam O II FL MY 2010 L&K. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smrtak Vloženo 31. leden 2016 Sdílet Vloženo 31. leden 2016 Ahoj mam rok vyroby 2007 mam BCM,MAXIDOT FACE Je mozne aktivovat maxidot zobrazeni zarazene rychlosti? Doporucene rychlosti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Mainer Vloženo 29. Únor 2016 Sdílet Vloženo 29. Únor 2016 Ahoj, mám problém se zobrazováním zařazené rychlosti, po výměně převodovky to ukazuje až do čtyřky tempomat funguje, na pětku po přidání plynu číslo zmizí a šestka se nezobrazuje vůbec a nejde ani tempomat. Nevíte čím by to mohlo být? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 29. Únor 2016 Sdílet Vloženo 29. Únor 2016 asi se dala špatná převodovka.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wejgll Vloženo 20. Březen 2016 Sdílet Vloženo 20. Březen 2016 (editace) Ahoj, mám problém se zobrazováním zařazené rychlosti, po výměně převodovky to ukazuje až do čtyřky tempomat funguje, na pětku po přidání plynu číslo zmizí a šestka se nezobrazuje vůbec a nejde ani tempomat. Nevíte čím by to mohlo být? Editováno: 20. Březen 2016, autor: Wejgll Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chucky88 Vloženo 1. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2016 Ukazatel zařazené rychlosti správně funguje do zařazení 4st. Potom už nevybízí k zařazení 5st. a po mnou zařazené pětce ukazuje zařazenou čtverku a vybízí k zařazení pětky. A při zařazeném 6st. vybízí k přeřazení na šestku. Vcem je prosím problém?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FEAR1400 Vloženo 2. Únor 2017 Sdílet Vloženo 2. Únor 2017 Dá se ten ukazatel zařazený rychlosti vypnout přez VAG ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 2. Únor 2017 Sdílet Vloženo 2. Únor 2017 Nemusiš použit VAG. Stači na maxiku jit k Nastaveni > datove MFA . Tam tlačiš to co chceš. Sam tam mam pár dat vypojeních. Jestli bych potřeboval video, tak mi napiš SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 3. Únor 2017 Sdílet Vloženo 3. Únor 2017 Nesmysl - ukazatel řazení v nastavení Maxidotu nevypneš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drasar Vloženo 1. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2022 (editace) Zajímalo mě, na základě čeho u manuální převodovky displej ukazuje zařazený stupeň (O2 facelift 2011 bez maxi dotu). Udělal jsem následující experiment - rozjel se, za jízdy vyřadil na neutrál, přidal plyn a držel motor v konstantních otáčkách. A ejhle, na displeji mi naskočil zařazený rychlostní stupeň. Když jsem otáčky snížil, rychlostní stupeň šel dolů, při zvýšení otáček zase nahoru. Z toho jsem usoudil, že řidicí jednotka jen tupě odhaduje zařazený rychlost. stupeň dle otáček motoru a rychlosti jízdy auta (+ možná tam hraje roli i něco dalšího). Pokud se tedy na displeji někomu zobrazuje nesmysl, pak je to zřejmě tím, že ŘJ očekává jinou rychlost jízdy auta při daných otáčkách motoru. Teoreticky by stačilo překalibrovat tyto údaje v ŘJ, ovšem pokud to teda nějak jde. Editováno: 1. Listopad 2022, autor: drasar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trtilek Vloženo 7. Duben 2023 Sdílet Vloženo 7. Duben 2023 z dovolením bych toto téma oživil dá se to (doporučení řazené rychlosti) nějak vypnout ? přes vcds :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.