misiak242 Vloženo 1. Únor 2016 Sdílet Vloženo 1. Únor 2016 Zdravim , nikde som tu nenasiel ci je mozne aby preskocila retaz na motore CGPA? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 2. Únor 2016 Sdílet Vloženo 2. Únor 2016 možné to je, viz tady http://forum.skodahome.cz/topic/125095-htp-na-kazdy-den/?p=2101772 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 2. Únor 2016 Sdílet Vloženo 2. Únor 2016 áno stane sa občas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misiak242 Vloženo 5. Únor 2016 Autor Sdílet Vloženo 5. Únor 2016 A po nastaveni pomocou pripravku nema ziadnu kompresiu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misiak242 Vloženo 7. Únor 2016 Autor Sdílet Vloženo 7. Únor 2016 Takze zatial kratke zhrnutie: olej som menil kazdych 10000, stara rozvodova retaz oproti novej vytahana o cca 1cm. Hudraulicky napinak neviem posudit v akom stave bol ale uz pravdepodobne nestacil retaz spanovat. Rozvod bol skoceny dolu o asi 2 zuby. Pricom bolo ohnutych vsetkych sest nasavacich ventilov. Pred poruchou sa neobjavili ziadne zvuky zeby pri starte zarachotila retaz najazdene 140000. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 7. Únor 2016 Sdílet Vloženo 7. Únor 2016 ajaj, jak i ventily ... já to říkám pořád, dělají to už asi z blata, jinak si nedokážu vysvětlit můj ještě origo řetěz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GOLF10 Vloženo 12. Únor 2016 Sdílet Vloženo 12. Únor 2016 ajaj, jak i ventily ... já to říkám pořád, dělají to už asi z blata, jinak si nedokážu vysvětlit můj ještě origo řetěz To buď rád ,že nemáš problémy.To si můžeš gratulovat.I když u mého řetěz nebyl vůbec vytahanej pouze napínák to nezvládl s lištou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sp4rc007 Vloženo 27. Září 2016 Sdílet Vloženo 27. Září 2016 Ahoj, mam dotaz, u tohoto motoru neni drazka na vacce uprostred, pri vyrobe aratace, musi byt vetsi pulka te hridele nahore nebo dole? diky za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misiak242 Vloženo 27. Září 2016 Autor Sdílet Vloženo 27. Září 2016 před 11 hodinami, Sp4rc007 napsal: Ahoj, mam dotaz, u tohoto motoru neni drazka na vacce uprostred, pri vyrobe aratace, musi byt vetsi pulka te hridele nahore nebo dole? diky za odpoved Foto origo prípravku ktorý sa skrutkuje namiesto krytky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sp4rc007 Vloženo 28. Září 2016 Sdílet Vloženo 28. Září 2016 (editace) Díky moc, tohle mi pomůže. A ještě mám jeden dotaz, nevíte někdo, kde nebo kdo dokáže srovnat blok motoru? Mám namysli vložky a šály. Bohužel se mi potkal motor a udělalo to drobné boule, ale po jejich seškrábnutí tam nějak extra díra,nebo nějak moc velký vryp. Díky Editováno: 28. Září 2016, autor: Sp4rc007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 28. Září 2016 Sdílet Vloženo 28. Září 2016 Necituj přímo předcházející příspěvek! Porušuješ pravidla fora! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.