jtfcobra Vloženo 2. Únor 2016 Sdílet Vloženo 2. Únor 2016 Zapojení PLA 1.5 a PLA 2 u jednotky konektoru - cidla pdc - Čidla PLA - vypínač PLA - vypínač parkovak Máte někdo schéma? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 2. Únor 2016 Sdílet Vloženo 2. Únor 2016 Vecer ti to sem hodim (pokud to nekdo neudela za me). Kdybych na to zapomnel, napis mi SZ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 2. Únor 2016 Autor Sdílet Vloženo 2. Únor 2016 Ok diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 2. Únor 2016 Sdílet Vloženo 2. Únor 2016 Nasel jsem jedine toto. Snad ti to pomuze... parkovaci_asistent.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 2. Únor 2016 Autor Sdílet Vloženo 2. Únor 2016 Díky ale tamto neni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 2. Únor 2016 Sdílet Vloženo 2. Únor 2016 Neni? Jsou tam obe tlacitka a 10 cidel. Tak co bys potreboval? Kdyz mi napises, jake auto melo to co chces, tak to snad najdu. Ale mam to jen do MR13. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 3. Únor 2016 Autor Sdílet Vloženo 3. Únor 2016 Aha tak to jsem nějak prehlidl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 3. Únor 2016 Autor Sdílet Vloženo 3. Únor 2016 Kouknu na to znovu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfy8 Vloženo 3. Únor 2016 Sdílet Vloženo 3. Únor 2016 Neměl by někdo označení potřebných součástek? Popřípadě kde jsou v autě umístěny? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 3. Únor 2016 Autor Sdílet Vloženo 3. Únor 2016 Vlozzim to swm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 3. Únor 2016 Sdílet Vloženo 3. Únor 2016 http://forum.skodahome.cz/topic/99723-automatick%C3%A9-parkov%C3%A1n%C3%AD-parkovac%C3%AD-asistent-pla-octavia-ii-fl/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 5. Únor 2016 Autor Sdílet Vloženo 5. Únor 2016 (editace) Tak potrebuji 12 cidel mam PLA 2.0 měl by to mít superB 2 2013 chybí mi pouze zadní čídla předek mam zapojený potřebuji jen ty zadní dvě zapojení Editováno: 5. Únor 2016, autor: jtfcobra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.