Publikováno Únor 15, 20169 r Již delší dobu sleduji občasný stav, kdy při dojíždění bez rychlosti dojde ke stavu, kdy motor stále cuká s autem až to po pár sekundách přestane. Děje se to vždy s vyřazenou rychlostí, s otáčkami na volnoběhu, studené i teplé. Převodovka nehučí, neslyším žádné kovové cinkání. Auto má cca 220tkm, BKD, 2008, údaj o výměně spojky či setrvačníku nemám. Občas auto zaškube při vypnutí klíčku, ale to je důsledek odcházející "chcípací klapky"... Upraveno Únor 15, 20169 r od ka_r_los
Únor 18, 20169 r Autor Tak mírná aktualizace:Došlo mi, že se s tím nejčastěji setkávám na dvou místech, obě mají jedno společné.Pokaždé jedu na neutrál z kopce a pokaždé musím dobrzdit do zastavení, vždycky je to tedy brždění už na otáčkách neutrálu a rychlost reguluju jen brzdou...takže ten setrvačník je opravdu hledáčku:)
Únor 19, 20169 r Ahoj, ty vogo mam presne ten samy problem !!! BKD manual 2007/03 175 000 km a ted se mi k tomu pridala tahle nepravidelnost pri studenuch startech, s ohratim se to po chvilce zlepsi, ale uz je to trosku slyset porad, ze nebezi uplne pravidelne. turbo nove ve 107 tis, Spojkova sada i s dvouhmotakem nova ve 135 tis Jo a snazim se davat dobrou naftu, Vif pravidelne, servis interval kratky. Nekouri vubec, tahne dle meho jak ma, olej se neztraci... :/ kazdy tip vitan, dekuji (jdu procitat dal ) Upraveno Únor 19, 20169 r od mirdus0001
Červenec 14, 20169 r Zdar. měl jsem podobný problém, taky motor BKD dělalo mi to jen po delší cestě když byl motor teplý za studena nic. Dojížděl jsem na křižovatku vyřazená rychlost a po zastavení na červené nepravidelné vibrace ale dost silné, ale (otáčkoměr se nehl.) Spojka komplet nová i s dvouhmotou. Po výměně rozvodů vibrace zmizely.
Únor 26, 20178 r Chlapy při volnoběhu necuká jede super jen při dojíždění do křižovatky a vyřazení začne kolísat chod motoru,ale jen do zastzavení.Jak zstavým okamžitě běží motor bez houpání ,a řekl bych že se to děje jen s teplím motorem.Poradíte někdo.Motor 2010 BKD jeto tak 100000 dvouhmota luk na které je tak 70000 tisíc.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.