Přejít na obsah

Vymena vypinaca svetiel za vypinac s funkciou AUTO

Fastet

Doporučené příspěvky

No tusim tam taky ziadny nemam ja som len dufam ci to nebude fungovat nejak tak ze ked nastartujem auto tak sa mi zapnu svetla. Momentalne to mam nastavene tak ze ak prepnem klucikom rozsvietia sa svetla no su stiahnute asi na 60 % z vykonu no ako ich zapnem tak potom sa zapnu na 100 %

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nie tá funkcia AUTO je na to aby podľa senzoru svetla automaticky preplo svetlá z denného svietenia na normálne stretávačky. V tvojom prípade z 60% svietivosti na 100%. V polohe nula by ti to aj s novým prepínačom svietilo na 60%.

Keby si veľmi chcel túto automatickú funkciu, tak na čínskych stránkach sa dajú zohnať aj relatívne lacné sady prepínača s neorigo svetelným senzorom - na rozdiel od origo senzora nemusíš meniť čelné sklo a montáž zvládne aj amatér. Len väčšinou je to na VW (s červeným podsvietením).

Odkaz ke komentáři

Podsvícení nebude problém, bude stačit vyměnit destičku plošňáku, případně přepájet diody (inspirace je v tématech o změně podsvícení OCT I, není to nic složitého, dělal jsem to u původního auta dvakrát). Taky jsem na ty čínské světelné senzory už koukal, možná bude jen malý problém v osazení svorkovnic, na fotkách jsou většinou provedení VW a ten používá jiné piny.

Odkaz ke komentáři

Fastet ty totiž motáš 2 funkce dohromady.

Jak píšou kluci. Zjednodušeně řečeno:

Denní svícení přes relé ( máš ty), že po nastartování a zvíšení napětí díky dobíjení se ti rozsvítí světla. Nebo že po otočení klíčkem do polohy 1 se ti rozsvítí.

Vypínač s polohou AUTO neměl s denním svícením nic společného. Byla to komfortní funkce v době kdy denní svícení ještě nebylo, aby se ti světla v tunelu rozsvítila a za tunelem zhasli. To samo za deště nebo za soumraku.

Odkaz ke komentáři

Dik . a asi sa na to vykaslem zozeniem obycajny vypinac ako tam bol a bude pokoj nejako sa mi nechce ist do toho senzoru teraz to mam nastavene v pohode s tym ze po prepnuti sa mi rozsvieti svetlo na 60% akurat mi to v zime troska vadi ..... studene starty ... raz som to mal dobre nastavene nieco s amerikou to bolo a po odbrzdeni rucnou brzdou sa to rozsvietilo ale mam pocit ze tam nesli zadne svetla potom 

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...