T60as Vloženo 28. Únor 2016 Sdílet Vloženo 28. Únor 2016 Zdravim lidi. Jsem tu novy a nikde jsem nenasel podobne problemy. Mam toho trosku vice... 1. Nejde mi na autoradiu columbus samodiagnostika. Pouze nastaveni radia,pak uz to nespadne do diagnostiky 2. V radiu nezustavaji ulozene stanice,kdyz je delsi dobu vypnuty motor. 3. Navigace: auto ukazuje na jednom miste a ani se nehne. (Diagnostikou smazana chyba "skrat na kostru",pote uz se chyba nezobrazi) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 28. Únor 2016 Sdílet Vloženo 28. Únor 2016 1. Nutno povolit v adaptacích v kanálu 50 zapsat hodnotu 1 a uložit a následně restartovat navigaci 2. Lze zkusit přehrát software 3. špatná GPS anténa v lepším případě v horším špatná rádiová deska.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T60as Vloženo 28. Únor 2016 Autor Sdílet Vloženo 28. Únor 2016 Lze alespon jeden problem vyresit bez pripojeni auta na pocitac? A bez CD k radiu? Koupil jsem v autobazaru a CD je buj vi kde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 28. Únor 2016 Sdílet Vloženo 28. Únor 2016 Zkusit přehrát - zjisti si, jaký konkrétní typ navigace je v autě. Některé verze v sobě mají i povolení servis menu, nepotřeboval bys diagnostiku - i když zálohu jednotek jako navi, telefon, BCM doporučuji. Co se týče té polohy, tipoval bych to na anténu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.