Mirek17 Vloženo 28. Únor 2016 Sdílet Vloženo 28. Únor 2016 Měnil jste někdo anténu? Např. za ploutev či něco kratšího? Jak to hraje, popř.nějaký odkaz. Já mám základní anténu, MR2015 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 28. Únor 2016 Sdílet Vloženo 28. Únor 2016 Já dával místo tohoto prutu tento kratší a nevšiml jsem si změny v kvalitně příjmu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek17 Vloženo 28. Únor 2016 Autor Sdílet Vloženo 28. Únor 2016 Díkas. A musíš u toho vyměnit celý díl, nebo stačil jen prut? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 28. Únor 2016 Sdílet Vloženo 28. Únor 2016 Měnil jsem jen prut, protože jsem měl shodný závit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek17 Vloženo 28. Únor 2016 Autor Sdílet Vloženo 28. Únor 2016 Jj super, děkuji. A kde jsi zakoupil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nufacek Vloženo 8. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2018 Zdravím, někdo mi ukradl anténu na Rapidu SB. Má cenu investovat do originálu za 600,- nebo úplně stačí jakákoli levná univerzální? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Z Vloženo 8. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2018 Kdyz funguji zraloci ploutve z Ciny, tak bude fungovat i neoriginalni prut. Toho bych se osobne nebal, ale vyzkouseno to u Rapida nemam. Jen sem ho daval tchanovy na O1 a zadna zmena. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 8. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2018 Já měl nějakou polskou repliku originálního prutu asi za 120 korun a fungovalo to normálně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
touareg3 Vloženo 9. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2018 Lokálny príjem a silné vysielače budú fungovať vždy, nakoľko RAPID má dve nezávislé antény. So slamkami od coly diaľkový príjem bude o ničom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom01 Vloženo 15. Květen 2022 Sdílet Vloženo 15. Květen 2022 Vyměnil jsem prut antény za kratší dl. 85mm. Na Rapida sedí parádně 👍. Signál budu testovat, ale recenze jsou dobré. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deawon Vloženo 16. Květen 2022 Sdílet Vloženo 16. Květen 2022 Ta kratší se bude hodit při nasazení příčníků a střešního boxu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.