Publikováno Únor 28, 20169 r Měnil jste někdo anténu? Např. za ploutev či něco kratšího? Jak to hraje, popř.nějaký odkaz. Já mám základní anténu, MR2015
Srpen 8, 20187 r Zdravím, někdo mi ukradl anténu na Rapidu SB. Má cenu investovat do originálu za 600,- nebo úplně stačí jakákoli levná univerzální? Díky
Srpen 8, 20187 r Kdyz funguji zraloci ploutve z Ciny, tak bude fungovat i neoriginalni prut. Toho bych se osobne nebal, ale vyzkouseno to u Rapida nemam. Jen sem ho daval tchanovy na O1 a zadna zmena.
Srpen 8, 20187 r Já měl nějakou polskou repliku originálního prutu asi za 120 korun a fungovalo to normálně.
Srpen 9, 20187 r Lokálny príjem a silné vysielače budú fungovať vždy, nakoľko RAPID má dve nezávislé antény. So slamkami od coly diaľkový príjem bude o ničom.
Květen 15, 20223 r Vyměnil jsem prut antény za kratší dl. 85mm. Na Rapida sedí parádně 👍. Signál budu testovat, ale recenze jsou dobré.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.