Přejít na obsah

Viko motoru - silene spatne se zavira

NoiseR

Doporučené příspěvky

Ahoj, nema nekdo tip, jak nejak dostelovat zamek vika motoru, vzdycky si na tom zacvicim, kdyz to zaviram :( Vubec to nechce zapadnout, jakoby to peruje - v nastaveni sroubovacich dorazu na krajich to neni, uz jsem je zkousel dat na nejmin a porad stejny, absolutne treba nezavru kapotu pustenim z vetsi vysky, proste se propruzi a nezapadne. Diky moc.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja som mal tiez podobny problem. Povolil som ten uchytovaci mechanizmus (4 sroby) a zdvihol kusok hore. Kapotu jemne polozim a jemnym stiskom sa zacvakne -_-

Tim myslis ten mechanismus, co je dole na aute, ne na kapote? Ja ted koukal, ze ten kus, co mam na kapote je celkem doste vlevo, ze bych ho soupnul kousek, ale nevedel jsem, ze se da hybat se spodkem...

Odkaz ke komentáři

Ja som mal tiez podobny problem. Povolil som ten uchytovaci mechanizmus (4 sroby) a zdvihol kusok hore. Kapotu jemne polozim a jemnym stiskom sa zacvakne  -_-

Tim myslis ten mechanismus, co je dole na aute, ne na kapote? Ja ted koukal, ze ten kus, co mam na kapote je celkem doste vlevo, ze bych ho soupnul kousek, ale nevedel jsem, ze se da hybat se spodkem...

nie na kapote na aute.

Odkaz ke komentáři

Tak nakonec pomohlo jen posunuti toho kusu na kapote, je to mnohem lepsi, odpoledne zkusim jeste kousicek soupnout ten spodek na aute, ale bojim, aby to nedopadlo tak, ze bude kapota pri zavreni moc vysoko nad svetlama - ze by pak na krajich nelicovala s blatnikem...

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...