Viki 73 Vloženo 3. Březen 2016 Sdílet Vloženo 3. Březen 2016 Ahoj, Nedávno jsem za hustého sněžení trefil při zatáčení do prava konec obrubníku. Když jedu rovně volant musí být natočen do leva, jinak to táhne do prava. Budu sundavat ramena, protože mám natržený zadní silentbloky (6Q0407183) a budu nechávat dělat geometrii. Prosím o radu co může způsobovat tento problém, když jsem byl pod autem tak jsem nic ohlého neviděl. Prikládám foto natočení volantu, když jsou kola rovně. Děkuji za každou radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 3. Březen 2016 Sdílet Vloženo 3. Březen 2016 Já myslím že oprava silentbloku a geometrie to vyresi a bude to v pořádku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viki 73 Vloženo 3. Březen 2016 Autor Sdílet Vloženo 3. Březen 2016 Dokázal by to i kulový čep ramene? Když už budu sunadavat ramena, tak bych je vyměnil a udělal najednou geometrii. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 3. Březen 2016 Sdílet Vloženo 3. Březen 2016 Ahoj čep ramene asi ne,pokud už budeš měnit silentbloky a dělat geo,tak už je určitě taky vyměn. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.