Publikováno Březen 20, 20169 r nemáte někdo prosím návod čím se štěluje sklon předních světel? Klasická světla na H4.. potřebuju je lehce zvednout nahoru a nemam čas jet s tím do servisu, kde to stejně nastavili blbě.. dík Upraveno Březen 20, 20169 r od JirkaBrno
Únor 8, 20187 r Jak to tu máš vyfoceno.Dálková světla se nenastavují zvlášť.Nastavíš tlumená.Když nastavíš paraboly do správné polohy,tak budou správně svítit i dálková.V kabině musíš mít,než se do toho pustíš,regulaci sklonu v základní poloze.
Únor 8, 20187 r Tak tam mám ale někde chybu, levý světlo dálkový mi svítí strašně dolů Odesláno z mého VTR-L09 pomocí Tapatalk
Únor 8, 20187 r Tlumené světla mi svítí krásně v rovině horizontální, ale dálkové jsou rozhozeny levý mi svítí dolu (docela hodně) a pravý nahoru, když to porovnám s tou rovinou horizontální co mi svítí tlumené. Odesláno z mého VTR-L09 pomocí Tapatalk
Únor 9, 20187 r Pokud má projektory +dálkové zvlášť H7 jako já,tak jsem dálkové také seřizovat. Mrkni jsem. Upraveno Únor 9, 20187 r od voltys
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.