manek Vloženo 9. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2009 Ahoj, sehnal jsem orig mriz do octavky I. combika. Dokazu ji tam nastrcit, ale jsou tam takovy packy na dlouhych sroubech. Nevite nekdo kam prijdou uchytit popr. nemuzete mi to nekdo vyfotit? Diky, M. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manek Vloženo 13. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Červenec 2009 Uz jsem na to prisel, dava se to na oka do kterych se zacvakavaji zadni sedacky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berry Vloženo 26. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukisoft Vloženo 17. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2009 ahoj taky jsem koupil mříž ale bohužel bez úchytů na strop. můžete mi někdo prosím nafotit jak je tam celá mříž namontována? případně jestli někdo nemá montážní plánek. díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manek Vloženo 19. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Srpen 2009 ahoj taky jsem koupil mříž ale bohužel bez úchytů na strop. můžete mi někdo prosím nafotit jak je tam celá mříž namontována? případně jestli někdo nemá montážní plánek. díky moc Ahoj uchyty na strop nejsou potreba. Dnes nafotim a uploadnu to. Manek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manek Vloženo 19. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Srpen 2009 Ahoj uchyty na strop nejsou potreba. Dnes nafotim a uploadnu to. Manek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukisoft Vloženo 19. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2009 Díky moc za foto. Já mám teda úplně jinou je v celku ještě s dílem za sedačkama. Až bude čas hodím fotky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivanek007 Vloženo 26. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2009 (editace) ja si ji udelal doma sam, drzi mi za sedackama, a nahore drzi na hackach za gumu kufru, ale mam sedana. A hlavne me material stal 47kč v prodejne zeleza. A pak jen par hodin ohybani rezanni, a sváření. Editováno: 27. Srpen 2009, autor: Ivanek007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peete Vloženo 29. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2009 (editace) Ahoj, sehnal jsem orig mriz do octavky I. combika. Dokazu ji tam nastrcit, ale jsou tam takovy packy na dlouhych sroubech. Nevite nekdo kam prijdou uchytit popr. nemuzete mi to nekdo vyfotit? Diky, M. Nevíte kde se dá koupit jednu sem měl vyhlídlou na aukru ale někdo mi jí vyfouknul.. Editováno: 29. Listopad 2009, autor: Peete Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smoker87 Vloženo 22. Červen 2011 Sdílet Vloženo 22. Červen 2011 Zdravim je tu někdo kdo má 4x4 COMBI a má vzádu mříž Origo? zajímalo by mě jestli je tam možnost ji nandat. 4x4 má prece vysší podlahu tudíš menší kufr. Otázka zní: jde tam nebo musí být jiná na 4x4? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 22. Červen 2011 Sdílet Vloženo 22. Červen 2011 Mříž je od střechy po podlahu? Já myslel, že jen od střechy po sedadla a sedadla zafixované aby nešly sklopit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michael Haupt Vloženo 22. Březen 2016 Sdílet Vloženo 22. Březen 2016 Zdravím všechny Octávkáře :-), předem se omlouvám jestli je to duplicitní téma. U kolegy z práce jsem viděl že má v O1 Combi dělící mříž která byla přidělaná pouze na tyčkách od hlavových opěrek. Leč jsem nikde takovou mříž ani po dlouhým hledání nenašel (ani on mi nebyl schopen sdělit kde ji vzal). Máte prosím někdo nějaké tipy nebo zkušenosti kde a jak hledat? Předem díky moc :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 22. Březen 2016 Sdílet Vloženo 22. Březen 2016 Příště se neomlouvej a raději hledej! Najít stejné téma trvalo asi tři vteřiny... Témata jsem sloučil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.