Lada 1975 Vloženo 23. Březen 2016 Sdílet Vloženo 23. Březen 2016 (editace) Mám problém motor 1,9 tdi (BLS)Při jízdě ztratí výkon jako by neměl turbo v řídící jednotce žádná závada .Po chcípnutí a znovu nastartování zas chvíli jede.Je tam nové turbo dělalo to i původní Editováno: 23. Březen 2016, autor: Lada 1975 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fastet Vloženo 6. Duben 2016 Sdílet Vloženo 6. Duben 2016 Skontroluj Vahu vzduchu v meranom bloku cislo 3 a este by som skontroloval podtlakovu regulaciu turba ci neni prasknuta hadicka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
renek Vloženo 23. Duben 2016 Sdílet Vloženo 23. Duben 2016 Mám podobný problém.Motor 1.9 tdi pd BLS.Auto jede jak kdybych měl připojenou káru.Prostě špatně táhne.Turbo slyším jak sviští (nepíská), ale turboefekt mizerný.Do nouzáku to nepadá a závada na diagnostice taky žádná, krom vadné žhavící svíčky na druhém válci. Spotřeba šla taky víš zhruba o litr. Budu to muset nechat prohlídnout v servisu a pak se uvidí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
renek Vloženo 7. Červen 2016 Sdílet Vloženo 7. Červen 2016 Auto prohlédnuté. Vypálili DPF filtr jízdou, ale stejně to nepomohlo. Auto je zdechlé a řve jak kdyby se chtěl motor podívat ven. V září jdu na STK a s tímto zdechlým autem těžko projdu emisama. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 7. Červen 2016 Sdílet Vloženo 7. Červen 2016 diagnostika neřekla vůbec nic? chtělo by to udělat log auta za jízdy, co dělá turbo atd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Urbii94 Vloženo 28. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2023 V 7. 6. 2016 na 15:55, renek napsal: Auto prohlédnuté. Vypálili DPF filtr jízdou, ale stejně to nepomohlo. Auto je zdechlé a řve jak kdyby se chtěl motor podívat ven. V září jdu na STK a s tímto zdechlým autem těžko projdu emisama. Ahoj, jak to dopadlo? Mám podobný problém. Auto natáhne, turbo repasované, spotřeba vysoká. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.