Lada 1975 Posted March 23, 2016 Share Posted March 23, 2016 (edited) Mám problém motor 1,9 tdi (BLS)Při jízdě ztratí výkon jako by neměl turbo v řídící jednotce žádná závada .Po chcípnutí a znovu nastartování zas chvíli jede.Je tam nové turbo dělalo to i původní Edited March 23, 2016 by Lada 1975 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fastet Posted April 6, 2016 Share Posted April 6, 2016 Skontroluj Vahu vzduchu v meranom bloku cislo 3 a este by som skontroloval podtlakovu regulaciu turba ci neni prasknuta hadicka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
renek Posted April 23, 2016 Share Posted April 23, 2016 Mám podobný problém.Motor 1.9 tdi pd BLS.Auto jede jak kdybych měl připojenou káru.Prostě špatně táhne.Turbo slyším jak sviští (nepíská), ale turboefekt mizerný.Do nouzáku to nepadá a závada na diagnostice taky žádná, krom vadné žhavící svíčky na druhém válci. Spotřeba šla taky víš zhruba o litr. Budu to muset nechat prohlídnout v servisu a pak se uvidí. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
renek Posted June 7, 2016 Share Posted June 7, 2016 Auto prohlédnuté. Vypálili DPF filtr jízdou, ale stejně to nepomohlo. Auto je zdechlé a řve jak kdyby se chtěl motor podívat ven. V září jdu na STK a s tímto zdechlým autem těžko projdu emisama. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ka_r_los Posted June 7, 2016 Share Posted June 7, 2016 diagnostika neřekla vůbec nic? chtělo by to udělat log auta za jízdy, co dělá turbo atd... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Urbii94 Posted November 28, 2023 Share Posted November 28, 2023 V 7. 6. 2016 na 15:55, renek napsal: Auto prohlédnuté. Vypálili DPF filtr jízdou, ale stejně to nepomohlo. Auto je zdechlé a řve jak kdyby se chtěl motor podívat ven. V září jdu na STK a s tímto zdechlým autem těžko projdu emisama. Ahoj, jak to dopadlo? Mám podobný problém. Auto natáhne, turbo repasované, spotřeba vysoká. Děkuji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts