Publikováno Březen 23, 20169 r Mám problém motor 1,9 tdi (BLS)Při jízdě ztratí výkon jako by neměl turbo v řídící jednotce žádná závada .Po chcípnutí a znovu nastartování zas chvíli jede.Je tam nové turbo dělalo to i původní Upraveno Březen 23, 20169 r od Lada 1975
Duben 6, 20169 r Skontroluj Vahu vzduchu v meranom bloku cislo 3 a este by som skontroloval podtlakovu regulaciu turba ci neni prasknuta hadicka
Duben 23, 20169 r Mám podobný problém.Motor 1.9 tdi pd BLS.Auto jede jak kdybych měl připojenou káru.Prostě špatně táhne.Turbo slyším jak sviští (nepíská), ale turboefekt mizerný.Do nouzáku to nepadá a závada na diagnostice taky žádná, krom vadné žhavící svíčky na druhém válci. Spotřeba šla taky víš zhruba o litr. Budu to muset nechat prohlídnout v servisu a pak se uvidí.
Červen 7, 20169 r Auto prohlédnuté. Vypálili DPF filtr jízdou, ale stejně to nepomohlo. Auto je zdechlé a řve jak kdyby se chtěl motor podívat ven. V září jdu na STK a s tímto zdechlým autem těžko projdu emisama.
Červen 7, 20169 r diagnostika neřekla vůbec nic? chtělo by to udělat log auta za jízdy, co dělá turbo atd...
Listopad 28, 20231 r V 7. 6. 2016 na 15:55, renek napsal: Auto prohlédnuté. Vypálili DPF filtr jízdou, ale stejně to nepomohlo. Auto je zdechlé a řve jak kdyby se chtěl motor podívat ven. V září jdu na STK a s tímto zdechlým autem těžko projdu emisama. Ahoj, jak to dopadlo? Mám podobný problém. Auto natáhne, turbo repasované, spotřeba vysoká. Děkuji
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.