Tomáš Hrábek Vloženo 23. Březen 2016 Sdílet Vloženo 23. Březen 2016 Pro ilustraci, se podívejte, kolik nečistot se drží i ve zdánlivě čistém světlém interiéru a sedačkách. Tím že interiéry čistím, nenechal jsem ani své nové citigo bez péče. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CitiGo Vloženo 25. Březen 2016 Sdílet Vloženo 25. Březen 2016 no teda to se mám na co těšit ještě že mám černej interiér ... používal si nějakej čistící přípravek ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubomir.kozak Vloženo 26. Březen 2016 Sdílet Vloženo 26. Březen 2016 Mohu se zeptat čím jsi to čistil? Parní vysavač? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Hrábek Vloženo 27. Březen 2016 Autor Sdílet Vloženo 27. Březen 2016 Čistím to tepovacím přístrojem (něco jako vysavač s kropením čistícím přípravkem). Ručně tohle neuděláte. I když máte tmavé sedačky, tak nečistoty jsou stejné, nebo z praxe, větší. Lidé tmavé sedačky dávají čistit později, protože světlé jsou vidět znečištěné dříve. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 1. Červen 2016 Sdílet Vloženo 1. Červen 2016 A pak jsou lide kteri maji cistejsi auto nez doma v obyvaku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel1991 Vloženo 31. leden 2022 Sdílet Vloženo 31. leden 2022 Mám světlé sedačky a špína je tam hodně vidět. Už jsem zkusil vyčistit...ani se mi nechtělo věřit, kolik z toho bylo nečistot! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.